Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı 2017
-
@armindo hocam cv olduğunu zannetmiyorum, benimle hemen hemen aynı cv'ye sahip olup çağrılmayan arkadaşlarım da var. muhtemelen başka bir durum söz konusu ya da şans işi biraz.
-
@mxmcv hocam peki okul diyebilir miyiz? mesela siz odtü, boğaziçi, tobb gibi ünilerden birinden mi mezunsunuz? Çünkü yabancı dile bakıyolar desem o da değil, sağlıyoruz çünkü. vallahi şaşkınlıkla izliyorum bankaları hocam
-
@armindo tabii okul önemli bir etken. özellikle bazı bankalar için takıntı seviyesinde örneğin iş bankası müfettişliğinde odtü takıntısı var diye biliyorum. benim okulum bunlardan hiçbiri değil ama yine de itibarlı bir okul tabii. gel gelelim bahsettiğim çağrılmayan arkadaşlarım benimle aynı okulda ve hemen hemen aynı cv'ye sahipler. onların neden çağrılmadıklarını ben de anlamış değilim.
-
@mxmcv hakikaten çok enteresan bol şanslar hocam size, umarım başarırsınız.
-
@armindo çok sağolun, size de iyi şanslar ️
-
Başka bir bankanın eski müfettişi olarak merak edenlere kısa bir cevap vereyim. Sorusu olanlar olursa yanıtlamaya çalışırım. Arkadaşlar, özel bankaların teftiş kurullarında alımlar kimisinde standart prosedür işler, kimisinde standart dışı işler. YKB de standart dışı alım yapan bankalardan birisi. Bundan neyi kastediyorum: mesela x bankasının süreçleri, teklifleri standart tarihlerde olur. Ancak YKB bunun dışına çıkıyor idi, hala da öyledir sanırım. Ben başka bir bankada başladıktan sonra teklif yapmışlardı ki İtalyan ile mülakattan 2 ay sonra. O arada hiç iletişime geçmemişlerdi. Muhtemelen kafalarında bir sayı oluyor ve adayları sıralayıp o sayıya ulaşana kadar teklif yapıyorlar. O yüzden kimin ne aşamada olduğuna bakmayın. Banka sizi listeye aldıysa muhakkak iletişime geçecektir.
-
@ersagun hocam grup mulakatlari icin tavsiyeniz var mi bir mufettis olarak
-
@yssn herkesi bastırıp öne çıkmaya çalışmayın. Fikrinizi beyan ederken grubun diğer üyelerinin fikirlerini çürütmek, onlardan üstün olduğunuzu ispat etmeye çalışmak gibi bir düşünceye kapılmayın. Uyumlu ve orjinal olun. Grubun diğer üyelerini dinlediğinizi ve fikirlerinin değerli olduğunu düşündüğünüzü hissettirin. Giyiminize kesinlikle dikkat edin. (Takim elbise-lacivert ya da koyu füme, beyaz ya da buz mavisi sade gömlek, kemer-ayakkabı uyumu ve ayakkabı kesinlikle boyalı, gömleğin ilk dugmesi ilikli) Son olarak da mülakat esnasında yayılarak oturmayın. Görünüş itibariyle söylediklerim genelde ilk elenme sebebidir. Kot-tshirt giyerek giden arkadaslar kapıdan girdikleri an elenmis olacaklarını unutmasınlar.
Not: girdiğim hiçbir grup mülakatından elenmedim. Bu söylediklerimi o kapsamda değerlendirebilirsiniz.
-
@ersagun tesekkur ederim
-
@mxmcv hocam bu sureclerin hepsini ayri ayri gunlerde mi yapiyorlar ? Bir de en son ingilizce olan mualakatta genel sorular mi soruluyor?
-
@totti hocam bu asamalari ayri ayri gunlerde mi yapiyorlar ? Bir de ingilizce olan kisimda genel sorular mi geliyor ?
-
@yssn hocam önce grup mülakatı oluyor, eğer burada uygun görülürse (tek başınıza gireceğiniz) kurul mülakatına çağırılıyorsunuz. Bunu da geçerseniz CAE ile birebir bir mülakat daha oluyor ve olumlu sonuçlanması halinde teklif yapılıyor. Yapı Kredi'nin CAE'i önceden italyanmış ve bu son mülakat ingilizce gerçekleşiyormuş. Şimdiki hakkında bir bilgim yok ve içeriği hakkında da bilgi sahibi değilim maalesef.
Düzeltme: Ve tabii ki bu mülakatlar ayrı tarihlerde oluyor.
-
@Agnes ben yaklasik 15-20 soruyu salladim ama oldu essaylerim guzeldi ama..
-
arkdaslar grup mulkatina girenler oldu mu?ben 4 ne aldirdim sali gunu giricem, nasilgecti giren varsa paylasabilir mi? bi de tefits kuurulu mulakati alana mi dayali olur?
-
@cgoksin Merhaba, size gelen mulakat davet mailinde grup mulakati diye belirtiliyor mu acaba ?
-
arkadaşlar grup mülakatlarının açıklanma zamanı hakkında size ne söylendi?
-
@durins belirtilmiyordu.
-
Arkadaşlar merhaba,
Bugün telefonla sınav daveti aldım. Daha önce sınava girmiş olanlar bilgi verebilir mi rica etsem. Ankara'da yaşıyorum sınav için İstanbul'a gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.. -
arkdasim sinav gy 60 soru 20 dk ortalama bisey yaaparsan geciyrosun ing de 3 essay yazdiriyorlar ama kolay essayler
-
@mlkaa Yazılı sınav davetleri devam ediyor mu?