Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı 2017
-
Grup mülakatına katılanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Teknik sorular soruldu mu?
-
@mlkaa yok hocam bi konu uzerine tartisacaksiniz. Teknik bisiy yoktu .
-
- Aşama olan genel müdürle görüşme için de dönüşler başladı arkadaşlar. Bilginize
-
@mlkaa kardeşim selam, teknik sorular 3.aşamada oluyor. 5-6 müfettişle görüşüyorsun terimsel bilgiler vs oluyor. Grup mülakatlarında dış görünüşüne çok önem ver oturuşun vs önemlidir. Kendi görüşünü savunurken bir başkasını hedef alarak konuşma.
-
@maysivit maşallah biz daha kurul için dönüş bekliyoruz bakalım ️
-
@maysivit arandınız mı siz? Ayrıca bireysel mülakatınız ne zamandı acaba?
-
Salı günüydü, bugün de aradılar
-
@maysivit Anladım başarılar dilerim mülakatınızda:)
-
Ben yapikrediden aranmadim ancak baska bir bankanin bireysel mulakatina katilacagim. Bireysel mulakata katilan arkadaslardan rica etsem ne calisayim neler soruldu paylasabilirler mi ? Paralel sorular gelir diye umuyorum.
-
@yssn Ağustos sonunda tekrar düzenlemek kaydı ile yorumu sildim.:) Herkese eşit bir mülakat deneyimi sağlamak için (ne kadar saçma olduğunu düşünsem de) bazı arkadaşların ağlamasını ve başarısız oldukları takdirde kendilerini değil de başkalarını suçlamasını önlemek için. Herkese mülakatında başarılar dilerim.
-
@pantheon1 hocam baya detayliymis ama bazi bolumler icin zor bu terimleri aciklamak icin sahsen ben matematik mezunuyum ve kendi olcumde bisiyler biliyorum. Bir de ingilizce kismi da bu sekilde terimsel mi yoksa havadan sudan seyler mi ?
-
@yssn ama açıklamak zorundasın, adamlar senin bölümüne bakmaz ki İngilizce havadan sudan konuştuk daha sonra bana yapı kredinin ortaklık yapısını anlattırdı İngilizce olarak.
-
@pantheon1 yani haklisiniz tabiki ama calisip ogrenebildigim kadariyla cevaplamaya calisicam artik soruldugu takdirde 5 gunum var cok tesekkur ederim .
-
@pantheon1 Eksik bir sey kalmadi degil mi eminiz?
Iyi niyetlisin belli de agustos sonu bilgisi verildigi halde sureci sabote ediyorsun. henuz bireyseller tamamlanmadi ve sen yeni gireceklere avantaj sagliyorsun cok yanlis.
Bir seyi yazarken lutfen kimlerin okuyabilecegini sonuclarini bir dusunun, haksizlik oluyor bu sekilde ki hicbirimiz istemeyiz. -
Hocam cok ozur dileyerek yaziyorum ama suana kadar zaten cagirilacak olanlar bireysele cagirilmistir diye dusunuyorum ki hali hazirda 3 tane okul arkadasim girdi cikti bile. Yani tanidiklarinizdan da zaten bilgi alabilirsiniz bu kadar sorun olucagini sanmiyorum ve ayriyetten herkese de ayni sorular sorulmamis rahat olun hala esitsiniz herkesle bankada bu durumlari goz onunde bulundurmustur diye dusunuyorum. Iyi gunler.
-
@yssn ben 'çağırılacak olanlar zaten bireysele çağırılmıştır' görüşünüze katılmıyorum hocam çünkü Ağustos sonuna kadar dönüşler devam edecek diye üzerine basa basa söylendi. O nedenle henüz çağırılmamış arkadaşlar ümitlerini kaybetmesin zira bildiğim kadarıyla ykb'de süreç zaten böyle işliyor. Önceki alımlarda bir önceki adımdan 2 ay sonra bir sonrakine davet alan bile var rahat olun o yüzden. Ama tabi bu demek değil ki herkes de davet edilecek.
-
@Kramer bu bilgiler zaten internette var, ben de mülakata girmeden önce internette dolaştığımda birçok forumdan birçok soru topladım ve onlara göre hazırlık yaptım ki sorular da aşağı yukarı aynı geldi. Sadece cevapları verirken daha da detaylı sorular soruyorlar dedim, üstelik onları söylemedim ki hatırlamıyorum da. Herkes farklı bir şekilde anlatacağı için herkese yöneltilen farklı sorular olucaktır. Ayrıca, mülakatta verdiğiniz cevabın doğruluğuna değil, onu nasıl ifade ettiğinize, konuşma tarzınıza, hareketinize, heyecanınızı kontrol ediş şeklinize bakıyorlar. Ben soruların %90'ına cevap verdim lakin geri dönüş almadım. Demek ki iş orada bitmiyor, bir yerde istediklerini veremedim. Bu yüzden burada insanlara yardım etmekte bir sakınca görmüyorum çünkü zaten internette bulunabilecek şeyleri söyledim (ben bizzat gördüm). Müfettiş olacak adam zaten kendini orada, mülakat sırasındaki hareketlerinden belli eder. Bir iki örnek sorunun bir insanı müfettiş yapacağına inanmıyorum.
-
@mxmcv tabi hakli olabilirsiniz hocam ama ben aranan arkadaslarin fazlaligindan oturu (tanidiklarim icerisinde tabiki) boyle bisiy dusundum . Umarim oyledir zaten
-
Merhabalar, arkadaşlar süreci biten ve teklif alan var mı?
-
@odtulu sürecim dün bitti henüz bi teklif olmadı. Ama bence teklif tüm adayların süreci bittikten sonra yapılır.