SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
@hayalimsgk seninde suçun yok. kurumun is bilmezligi. sinav ilanina daha önce en fazla 1 kez girmiş olmak ibaresi eklese kimse kadroyu babasinin mali gibi göremezdi. baskana bu konuyuda ilet
-
@varoufakis fikraysa komik ciddiysen çok daha komik kardes. Adam almış puanını müfettişlik sınavı bu istediği kadar girer en fazla 3 đefa desen hadi yine eyvallahta 1 defa nedir ? Adil olun kardeşim adil.
-
2000 ihdasın yuzde 30 u kurum içinden.
çokta 2000 kişilik ilan beklememek lazım. bizi ilgilendiren 1000 kişilik müfettiş yardımcısı ihdası. bu sayıda 1-2 alımda alınır gibi inşallah. -
@aslan1453 hocam paylaştığınız taslak 1000 müfettiş 1000 mufettis yardımcısı diyordu. 1000 mufettisten kasıt denetmenlikten gecenler için olabilir mi? o zaman %50 ye yükselmiş oluyor.
-
@varoufakis kanun taslağında boş bulunan müfettiş ve müfettiş yard. kadro sayısının yuzde 30 unu geçemez diyor. yani maksimum 600.
-
@aslan1453 hocam teşekkür ederim, hızlı cevabınız için ayrica teşekkür ederim.
-
Tasarinin Sgk baskani tarafindan geri çekildiği soyleniyor. Dogruluk payi varmidir
-
2000 in 600 ü kurum içi denetmenlerden alınsın kalan 1400 ü parçalar halinde zamana yayılarak alınır mümkün değil o kadar müfettiş adayını eğitecek üstad müfettiş bulmak
Varsayalım alım olursa çekolu puanlardan herhengi birinden en az 80 puan şartı mı koşarlar 79.96 ile şey gibi kalmak istemiyorum -
Hangi puan türlerinden alım olacak bilgisi ya da tahmini olan var mıdır?
-
@aslan1453 haydaaa nerden duydunuz
-
@wagner ceko iceren puan türlerinden olacaktır.
-
@aslan1453 Bilginin kaynağı Mustafa Duman. Soyledigine gore Baskan tasariyi geri cekmis.
-
@paretowilfredo üzdü.
-
Cocuk oyuncagi mi bu nedir ya
-
denetmenler bu savaşı kazandıysa müfettişliğide alırlar yakın zamanda hayırlı olsun...
-
@safiTÜRK69 SGK TEFTİŞ 2000 Kişi içinde söyledi:
Gençler 2000 kadro isteminin 600 denetmenler için. Yani en fazla 1400 olur. 1400 kişi alımı 2 yıla yayılır yani denetmelik gibi.10000 lik sıralamalar imkansız..300-400 lük alımlar olur. yani bu sınavlara ilk 2000 ler anca girer. Tabi bu bile en iyi ihtimal.
Hocam nasıl en iyi ihtimal bu Bu son alımda iibfli sayısı 300 dü 2 yılın puanıyla başvuruldu,ortada hiç alım yoktu ve bütün bunlara rağmen 2016 puanlılarda 1800 küsürlere kadar vurdu ki ben de 1200lerden girdim.Şimdi önümüzdeki alıma bakarsak vmy ve guydan kazanacaklar olacak.Bunun dışında 8.promosyonu kazanıp bu senede iyi puanları olanlar var bunlarda çekilecek.Artı şuan bddk,gümrük müfettişliği,sayıştay,spk ve sgk müfettişliği alımlarından çekilecekler olacak ve tek yılın puanıyla başvurulucak.Yani ben önümüzdeki bir 300 400 kişilik alımın rahat bir şekilde 2500 3000 i göreceğini düşünüyorum açıkçası.
-
Tasarının geri çekilmiş olması denetmenlere böyle bir hakkın verilmesinin kurum içi dengeleri bozacağı kanaatininin oluşması sebebiyle yapıldığını düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde en az 100 erli alımlar olacağını tahmin ediyorum. Tasarıda belirlenen sayı ihtiyaçtan kaynaklandığı için, peş peşe alımlar gelecektir
-
@joeblack16 50 diye söylenmişti ama bu sene için
-
@zweig öncelikle denetmelikten bahsetmemiştik. Ayrıca gündemden kalktığına göre 10 gün önceki yazıyı alıntı yapman biraz anlamsız olmuş sanki.
-
....................