2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@deniz-kıyısı görünmez miyim acaba ben
-
Emeklerinin karşılığını almış kardeşlerimizin Allah yolunu açık ve daim etsin. Herkesin eline emeğine sağlık. Yeni bir KPSS maratonuna başlayacak arkadaşlar içinse şimdiden Allah zihin açıklığı versin...
-
En son yapilan guy sinavi zamaninda bakanin duy ve muy alimida yapacaz gibi bir aciklamasi vardi sanirim. Bence ilk sinav ilani duy olacak gibi sayi nekadar olur bilemiyorum ama cok yuklu guy gibi bir sayi olmaz sanirim. Kasim gibi il goc sinavi ve mhuy olur diye tahmin ediyorum. Guy ise yillardir oldugu gibi aralikta yine sinav yapar bence. 2016 yili ekstrem bir durumdu onu baz alip bu yil guy olmaz demek cok mantikli gelmiyor bana. Lakin yinede belli olmaz.
-
@OttomaN-EmpiRe guy bu senede muhakkak olur bu sene umarim bol yilli bi sene olur gerci ben askere gitcemde
-
@Nameless p47 olmazmı sizce
-
@Manifalitikoos aynen kardesim. Askere gitmen sorun degil ben askerdeyken kasim donemi gitmistim bizim arkadaslardan 2 kisi guy sinavi icin izin aldi gidip girdiler sinava herhangi bir sorun cikartmiyorlar. Gerci ben astegmen olarak yaptim ama normal er olarakta yapsan sikinti cikmaz. Astegmenken bircok askere izin veriyorduk biz sinav icin gidiyorlardi sorun olmuyor yani. Calisma konusuna gelincede eger guy icin umudun varsa bayramdan hemen sonra calismalara basla hazir olursun sinava.
-
Umarim bu sene il goc te saglam bir alim yaparda millete ekmek yedirir. Söyle temizinden bir 500 kisilik ilan gelse cok guzel olur.
-
@OttomaN-EmpiRe ben simdi ki guy mulakatina da girecegim zaten.
-
Ne guzel kardesim. İns gecersin mulakattan. Mulakatlar aciklanirsa askere gitmeden once hemen tecilini yaparsin. 3 yil tecil yapiyorlar kurumdan yazi alip askerlik subesine goturuyorsun. Bir arkadasim oyle yapti gecen sene. Tecili bitmisti guyu kazandi subeye yazi goturdu 3 yil daha tecil ettiler.
-
Hangi bakan yaptı ulasmamız mümkün mü açıklamaya?
-
@Manifalitikoos duyum mu tahmin mi? Kesinlik katmışsınız hocam
-
@Pigou33 maliye bakani yapmisti kardesim. Guy alimindan sonra deftarlik ve diger uzmanliklar icinde alim yapacagiz sene icerisinde diye.
-
@OttomaN-EmpiRe Teşekkürler kardeşim o dönem askerde olduğum için kaçırmışım.Guy alacağız dediğini duymuştum da bunu ilk defa duydum.Bende bol alım bekliyorum ama tarih kestiremiyorum inş Guy dahil Kasım-Aralık ayını bulur.
-
@Pigou33 normalde guy icin acik 2000 den fazlaydi ama 2000 ilan geldi gerisini bu yila sakladilar ayrica kuruma atansada kurumdan baska kurumlara gecis oluyor ve yine acik olusacak. yine yanlis olmasin kesin degil tabiki de bi duyumum yok ama gelecektir rahat olabilirsiniz.
-
@oguzhan06 açıkçası şimdiye kadar hep mhuy p49 ile aldı diye biliyorum yani ikt maliye hukuk yüzde 20 ser muhasebe yüzde 10 du bu puan türünde simdiki sistemde ona en yakında p48 gözüküyor bir de sınavı da 4 alandan 20 ser soruydu sanki her dersten eşit ağırlık istiyor gibi düşündüm dediginiz p47 sanrm yüzde 30 muhasebe var ondan pek sanmıyorum ama yine de belli olmaz ilan gelene kadar benimkisi sadece tahmin olur
-
İns kardesim. Ben onumuzdeki 2 yilin verimli olacagini dusunuyorum. 2019 secimlerine kadar guzel alimlar olacak gibi. Zaten ihtiyac vardi birde bu kurumlardaki ihraclardan dolayi daha fazla ihtiyac var artik. Arti istihdam seferberligi vs. Ve bikac gun once cumhurbaskanimizin aciklamasi vardi Türkiyeyi 3 kat daha buyutecegiz bu onumuzdeki donemlerde diye. Yani alimlarin iyi bir seyirde izleyecegini dusunuyorum. 2016 yilini kimse baz almasin evet kisir bir donem oldu devlet ciddi bir sarsinti gecirdi alimlar durdu ki sonuna kadar hakliydi bence sapla saman karismisti ayiklandi onlar ve halada ayiklanmaya devam ediyor. Artik herkesin ici onceki donemlere gore cok daha rahat olsun. Fetoculerin temizlendigi bir donemdeyiz. Onceleri gibi butun kurumlara coreklenmis fetocu hainler yok artik. Mulakatlarda cemaatcilerin sonu gelmistir artik. Bizler gibi anadolu cocuklarininda eskiye nazaran cok daha sansi var. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
-
@Manifalitikoos Bu yıldan kastınız 2017 mi? Son dönemler de iyice alıştık tek alımlı yıllar.İnş çift alımlı bir yılı tamamlarız
-
Nedir bu p48 muhabbeti 2000 kişilik guy alımının ne zaman sonuçlanacağı meçhulÖsym ilk kez bölümleri çok keskin şekilde ayırarak puanlar düzenlemiş.Bence kurumlar bunu dikkate alacaklardır.
-
@oguzhan06 bu arada 15 er soruydu yanlış olmasin
-
@Kutyler kardesim 2014 aralikta guy sinavi yaptilar martta mulakatlar aciklandi 2015 mayista ikinci guy yaptilar agustosta mulakatlar aciklandi ve 2015 kasimda yine guy sinavini yaptilar. Dolayisi ile bu sene aralik ayinda guy sinavi acmalari son derece normal olur diye dusunuyorum.