2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@meltemigs tam tahmin edemiyorum ama 62 civarı gelirdi heralde hocam
-
@wesley10 17 bin
-
P 48 81
P42,43 82
Maliye ağırlıklı puanlar 85
Beklediğimden kötü ama sıralamaları iyi gibi hayırlısı artık çalışmaya devam -
Bu sınava nasıl 60-70 bin kişi girdi hayret. Ben 200 bin beklerdim
-
çok basit bir şey soracağım .. VMY HANGİ PUAN TÜRÜNDEN ALIM YAPACAK?..
tşkkrlr
-
@gariban-guy aynen öyle bende çok şaşırdım millet alanı resmen terk etti:)
-
@gariban-guy 60-70 bin kişinin puanı hesaplanabildi bence hocam. 1 net yapmak gerekiyordu her dersten puanın hesaplanması için
-
Arkadaslar kaymakamlık için bir puan istenme durumu var mıdır ?
-
@fablo yoktur şartsız şurtsuz:)
-
@totti Hocam belli değil daha VDK hangisini derse ama 4 alan dersi olandan biri olacak. En fazla işletme dersinin de olacagi bi puanı koyarlar.
-
sanırım ilk 10.000 sansı var ve ben 15.000 deyim @V_FoR_VendettA inanın bilmiyorum geçen guyu 1 puanla kaçıran biri olarak ne söylenmeli bilmiyorum
-
@WilliamNiskanen hocam hepsinin de olduğu puan türü yok ya birden fazla puan türünden çıkması lazım ya da bir kaç derse kıyması lazım
-
@aysee1993 ben 17binde 0.4 ile guyu kaçırdım bu yıl herkesin şansı var hiç kimse motivesini düşürmemeli bence
-
bu arada 80 ve üstü alan arkadaşlar nasıl çalıştı bizimle paylaşabilir mi
-
Arkadaşlar sonuçlar hepimize hayırlı olsun.Umarım bol alımlı ve kısa süreçli,öngürülebilir bi sene olur.P48 86,8. Sıralama 929. Sayıştay için girmiştim.Herkesin gönlündeki yer olur inşallah.
-
ben kimsenin motivesini düşürmek için söylememiştim kusura bakmayın @FreeBoY
-
@aysee1993 yok est:)genel olarak çalışmaya devam edelim anlamında dedim:)
-
@kilici şu an en yüksek 90 bin sanırım. 2015 sınavının en yükseği p35 bu kadardı. Çok ilginç
-
Geçen sene 85 almıstım p35ten bu sene 75. Geçen yıl bu sistemde girseydim yine 75 alırdım. Çünkü bu sınav soruları pratik ve hızlı çözenleri öne çıkardı.
-
Arkadaslar p29 puani bir is gorurmu 85 e yakin bir puan gelmis. Derece yapmisiz siralam 850 ekmek yedirir mi bize