2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@friedman yav kardeşim ÖSYM 100 lerce sınav yapıp açıklıyor. Adam haa 2014 te şöyle açıklamışız yine öyle mi yapalım diyecek
-
Arkadaşlar bilmiyorum bilir misiniz kaymakamlık mülakat sonuçlarını bekleyen tayfadan biriydim biz sonuçları tamı tamına 80 gün gibi bir sürede her zaman heyecanla bekledik her an açıklanma olasılığı vardı ne bir duyum ne bir net bilgi. Bu heyecanlı bekleyişinizi 80 gün boyunca devam ettiğini düşünün sonuç hüsran olmuştu ama artık beklemek heyecan yaratmıyor bende Size de tavsiyem elbet açıklanacak gidin hava alın dışarıda.
-
Şahsen ben her sınavda ellerimin titremesinden sonucu zor açabiliyorum.. iğrenç bi his o gerginlik hali.
-
@issizadam hocam 4:30 gibi geldim eve Zaten. Sonuçlar iÇin pek heyecan Yok İnan ki eglencesine buradayım. Çünkü biliyorum ki 95 alsan da bu işin garantisi yok
-
@safiTÜRK69 okuduğunu anlamıyosun galiba ben o saatte açıklanacak demedimki
-
@issizadam ne geceydi ama o gece
-
son rütuşları yapıyorlardır yada kapıda ENTER basacak veledizina sigara içiyordur
-
Fenerbahçe Aykut Kocaman'ı açıkladı sen sınavları açıklamadın ösym
-
@friedman neyse ben yanlış anladım hocam. Önemli değil Zaten
-
Asırlar süren sgk mülakat sonucundan sonra hiçbirşey beni heyecanlandırmıyor
-
Gideyim de bana bir şeyhler oluyor izleyeyim
-
Fakat iyi bekledik.
-
@sbf12345 Evet kardeşim o geceyi unutmak istiyorum ama olmuyor birde sabah kpss vardı nasıl bir psikoloji ile girmiştik o yüzden bu sınavı pek heyecanla beklediğim söylenemez hak eden herkes hak ettiği yere gelir inşallah.
-
Allahtan tarih belliydi yoksa hergün buralarda çürüyecektik..
-
@safiTÜRK69 o yıl deli gibi beklemiştik gene akşama kadar açıklanmasını belki o saatte açıklanır diye yazdım,umut fakirin ekmeği nede olsa
-
Ya sabir!!
-
-
-
sınav bugün kesin açıklanacak mı? takip edemedim de..
-
@karakalpaklı Açıklanınca biz?