2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Ya sgk nın 42-43 puan türü dışına çıkma ihtimali var mı
-
PUAN TURLERI NEDEN BU KADAR AZ ARKADASLAR?
-
Gecen sene p35 ten 130 bin kisi sınava girmiş aynı puan turu olan p48 e bu sene 63 bin kisi girmis arada neden bu kadar fark var? P3 teki fark çiftli yıl oldugu icin ama alan sınavındaki bu farkı anlamadım
-
@osmanlı 1 net yapmak gerekiyodu ya onla ilgili olsa gerek
-
@paretowilfredo bu nasıl derece getirmek hocam Allah aşkına kamu puanlarım 2015 e kıyasla hiç değişmemiş nerdeyse o zamandan tek farkı yds etkisi olmasıydı
-
Arkadaşlarından daha yüksek alan var mı? Böyle sınav formatına en uygun soru yıllar önce anne-babalar tarafından bulunmuş.
-
@RootofAllEvil sayıştay hangi puan türünden alacak
-
@RootofAllEvil Yukarıda sonuç paylaşan bir iki kişinin ilk 100 de olan puanlarına dayanarak söyledim dostum. 40 soruluk sistemde aşırı olmayan netler ile gelmiş o puanlar. Maliye yüksek ancak etkisi az genelin yüksek olmasından dolayı.
-
@omer p48
-
@osmanlı herhangi dersin birinden eksi net yapanlardan dolayı olabilir sayının az olması
-
p48 77,78
-
@titoizm 1 hafta içinde gelmesini bekliyorum. Daha önce bahsettiğiniz yds 70 alımlarında doğru dediniz hocam, geçen sene az alım sayıları olduğundan biraz yüksek kapattı ki önceden yds etkisi 30% olmasına rağmen kişi sayısını tamamlayamazdı. Bu sene de eskiye dönüş bekliyorum.
-
sgk istatistik için puan barajını 75 belirlerse yandık:( p 12 için konuşuyorum. 70 belirleme ihtimali var mı sizce arkadaşlar
-
İlgöç hangi puan türünden alıma çıkar ya da birden fazla puan türü kullanır mı?
-
SGK da dahil bölüm bazlı çıkar inşallah iktisat puanı iyi gelmiş diğerlerine göre Herkesin hakkında hayırlısı kankalar
-
Puanların bu kadar düşük gelmesini beklemiyordum
-
-
@eomer ilgöç muhtemelen bi kaç puan türünden çıkar p48de bunlardan biri olabilir
-
Arkadaşlar puan resmi nasıl paylaşılıyor
-
P 29 39 ve 40 puan türlerinin ne ise yaradigini bilen var mi arkadaslar