2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Yds etkisinin önemini böylece anlamış olduk 25 puanlık yds bile %10 luk etkide hiç yoktan 2.5 puan getiriyordu
-
arkadaşlar eski sistemde p35e göre 10bınıncı mesela kaç puandı
-
Puanlarda genel yetenek kültür ve dil etkisi bariz şekilde ortaya çıkmıştır. Sıralamam geçen yıldan 60 kişi öne geçmiş ama puanım 1.5-2 puan düşmüş. Önemli olan sıralama belkide ama kurumlar sıralama dinler mi ki basar önceki yılın ilanını sadece tarihi ve alım sayısını değiştirip, çok şükür hepsine girebilecek durumdayım ama 79 küsürler 80 başlarında olan arkadaşlar için haksızlık biyerde, bu sadece başlangıç asıl her şey Yeni başlıyor birçok hevesli arkadaşımız için yolunuz açık olsun
-
@gokhangermen 80 tam.
-
@davetsiz kardeşim çeko 13 net yapmışım sıralama p42 p43 te 600 lerde sgk denetmenlikte bu puanmı kullanılır
-
Arkadaşlar geçen sene p113 82 olan birinin sıralaması kaçtı acil cevap verebilecek olan varmi
-
Vmy hangi puan türüyle alacak?
-
Beyler p5 puan türünde 234.yüm bu puan türü neye denk geliyor
-
@Obra sağolasın dostum o sıralamayla 75 almışım da guy kurum sınavına girer miyim diye merak etmiştim
-
@gokhangermen çok yüksek ihtimal girersin. Bir de bu sene tek puan geçerli.
-
@Obra evet o da avantaj sanırım. tekrar sağolasın
-
Mezun olduktan sonra biri son sınıfta olmak üzere girdiğim ikinci kpss idi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Yaşımın 23 olması maksimum iki-üç sene daha beni itekleyecek tek avuntum. Herhalde bir süre sillesini yiyeceğiz hayatın.
-
İstatistikten sıfır çekmişim puan hesaplanmamış
-
@adam-simith 82,7 sıralama 1557
-
P 48 de 70.9 puan sıralama 17 300lerde guy için umutlanmalı miyim??
-
@sdt-uysl saol kardes
-
@ucanizmirli kardes senin sonuclar nasil
-
Arkadaşlar sgk hangisiyle alım yapacak
-
@Mimar paylaştıydım kardeş profilimden bakabilirsin
-
@reagan bende merak ettim .