2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Geçen seneden daha fazla net yaptım ama puanlarım geçen yıla oranla çok düşük. Ne saçma iş bu arkadaşlar bir şey anlamadım ben.
-
p48 81.02 sıralama 3951 geçen sene bu sıralamaya 84 civarı idi. Puanlarınıza 3-3.5 puan ekleyerek düşünürseniz daha sağlıklı yorum yapabilirsiniz.
-
Arkadaslar gecen sene siralamasi 12000 olanin puani kacti?
Ve 12000 siralama nasil sizce? Guy icin sans var mi?(puan 73.81) -
@marjinalfaydali var kardeşim geçen yıl 11k idim şuan mulakattayim
-
@marjinalfaydali var tabiki şansın sıralamanda normal il seçimine kalır yani
-
@Obra 2962:)
-
@kzxp çok yakınız vmy 48 ile alırsa girebilir miyiz bu puanla?
-
@kilici Sağlık olsun. İktisat 1 net olsaydı acaba p48 kaç puan civarı olurdur hocam?
-
Arkadaslar , 8000 sıralamam var , önümüzden guy vmy sgk denetclik teftiş alımlarından cıkan olucak sıralamaya cok etikisi olur mu sizce
-
Kamu denetçiliği kurumu uzman yardımcılığı için istenecek puan türü p31 veya p32 olacak olursa ve 50 kişi alırlarsa şansım olur mu tek bu puanlara güvenebilirim
p31 86.64 783 sıralama p32 86.71 820 sıralama -
p48 sıralaması düşük olan arkadaşlar, çok üzülmeyin. unutmayın ki sgk şu an bence daha revaçta ilan açısından. geçen sene maliye bakanlığından daha çok yüz güldürdüğü aşikar..neredeyse 3. ilanına çıkacaktı. kurumların ilanını bekleyin, moralinizi bozmayın hangi kurumun ne yapacağı şu an belirsiz.
-
@davetsiz kanka sgk 42-43 dışına çıkar mı sence
-
@Hipokrat 41-42-43 olur. çeko istememesi çok çok zor
-
geçen yıl sınava çok az şey bilerek girdim 76 puan ve 15000lerde sıralamam vardı bu yıl çok sıkı çalıştım gerçekten çalıştıım ama puanım 72 ve sıralamam yine 15000lerde sanrm ben gerçekten aptalım... bir insan 1 soru falza yapamaz mı sıralamaya baknca anlam veremiyorum ve 2 yıl oldu mezun olalı tekrar hazırlanma şansım da kalmadı artk ve bu sıralama ve puanla sanrm hiçbir yer gelmicek.... gerçekten sözün bittiği ve boğazda düğümün kaldıgı yerdeyim
-
Sgk hangi puan turunden alacak sadece p42 mi
-
Sizce mali hizmet,defterdarlık,ilgöç,vmy hangi puan türlerini kullanır ?
-
Sgk denetmenlik ve mufettislik ayni puan turunden mi alir
-
@aysee1993 üzülmeyin en kötü ihtimal özel sektörden devam edersiniz.
-
bu sene guy yine aralık gibi bekleniyor.
agustosta mhuy gelir
eylulde 200 kişi il göç var
sgk ıkı kere denetmen alınır
başka duyumu olan var mı -
Geçen 30 sorulu yılların Türkiye Alan Başı Net ortalamalarını 40 soruluğa çevirip ve önceki 40 soruluk yılların Türkiye Alan Başı Net ortalamalarına bakılırsa neden aynı netlerle daha düşük alındığı anlaşılabilir.