2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@aysee1993 gelir uzmanlığı olabilir umudunu kaybetme. Ben de 17 bindeyim hiç birşey kesin değil. En son guy aliminda kazanan 2 bin kisi de eminim sınava girmiştir onları aradan cikardiginda umutlanabilirsin bence
-
P9 29 30 31 32 33 puan türlerinden alım olur mu acaba
-
İktisatta 3 soru iptal olmuş. Arkadaşlarım da benim de 3 sorum eksik. Ne doğru ne yanlışa eklenmiş. Olan 3 doğrum boşa gitmiş.
-
@Hipokrat sgk nin isteyebilecegi 5 puan turu var onlar da 39 40 41 42 43
-
@Obra onu hiç bilmym kardeşim. yetkili birine danışmak lazm:))
-
@Econumist nasıl 3 soru iptal olmuş hocam böyle saçmalık mı olur hukuktan 22 net hesaplıyordum 3 net eksik çıktı boş bırakmış olamam sanmıyorum
-
@yapma-volkan rica etsem bu yazdıkların sence hangi puan turunden ve en son hangi siralamadan alır yazar misin?
-
hukuk bilmiyorum ama iktisattan 3-4 soru iptal bu kesin
-
@RootofAllEvil hocam arkadaşım iktisatta 34 soru işaretlemiş 31 çıkıor. Ben 38 soru işaretledim 35 çıkıyor. Hepsi de doğrumdan gitmiş.
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli
Hocam merkez uzmanlığım vardı oldu çok şükür. ancak P48 de Sayıştay için puan barajı mı yaparlar yoksa sıralama mı? 1800 lere sıra gelmesi imkansız sanırm;((( -
@davetsiz kardeşim en son sgk alımında kac puana düştü mulakata kalmak için
-
@aysee1993 hocam bekleyin ilanları, çalışın bence guy başta olmak üzere, bu sene ben çok daha fazla ilan bekliyorum. Olmazsa diyip motivasyonu düşürmek işe hiç yaramaz. En kötü bankalara girersiniz. Sonra kamu...
-
@RootofAllEvil kdk kdgm insan hakları merkez göç bunlardan alır nasıl iyi mi bu puanlar
-
İl göç hangi puan türlerinden alır tahmini olan var mı? P29'u kullanabilir miyiz il göçte?
-
İl planlamada 31 den alır büyül ihtimal
-
@sbf12345 86.5-87 arası diyeyim
-
@krtdtl olabilir puanınız iyi mi il göç 31 den alabilir
-
bu sene iibf bddk uzman yardımcılığı açılır mi. kac kisi olur? @paretowilfredo
-
@sbf12345 Bir umut p29dan il göç olur mu diye düşünüyorum.
-
@merve2017 @impressiveunit çok teşekkür ederim guyun olabilme iihtimali bence çok fazla alım olmadı bu yıl ise ne olacağı kesin değil. benim üzülmeme neden olan boş çalışmış olmam demek ki o masa başnda boşa vakit geçirmişim...