2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@paretowilfredo 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
Dostlar öncelikle hepinize geçmiş olsun. Herkesi şaşırtan sonuçlar geldi görebildiğim kadarıyla. Öncelikle puan skalası genel olarak düşük. Beklentilerin altında kalınmış genellikle. Bunu da sisteme olan yabancılığa, soru biçiminin enteresanlığına ve oturumların düzensizliğine bağlıyorum. Çok çok yüksek olmayan netler derece getirmiş zaten. Bunu baz alırsanız daha aşağıda kalan netlere şaşmamak gerek.
Sıralamalar da bununla birlikte yukarı tırmanmış. Yani az net çok sıralama getirmiş. Dereceye yüksek netlerle yığılanlar olmamış. Yığılma aşağılarda gerçekleşmiş.Dostlar çok fazla özel mesaj atıyorsunuz ancak ben sorularınıza yanıt olabilecek hazırlıkları evvelce yaptım. Bu nedenle şu yazıları okumanızı istirham ediyorum.
Puan türleri analizi.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/607/ösym-nin-kpss-yeni-puan-sisteminin-ayrıntılı-analizi/
Hangi Kurum Hangi Puanla alım yapabilir?
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-kpss-sonrasi-hangi-kurum-hangi-puanla-alim-yapacak
Hangi sınavlar açılabilir?
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-kpss-lisans-sinavindan-sonra-hangi-sinavlar-acilacak
Kurum sınavlarına nasıl çalışılmalı?
https://www.tercihiniyap.net/haber/kurum-sinavlarina-calisma-yontemi-ve-beklenen-alimlar
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
Arkadaar merhaba aramizda hukukcu var midir acaba
-
@Mehmet-Muzaffer kardeşim kaç aldın
-
@Lex-fori hocam inşallah öyle 50 kişilik alım söz konusu olur belki yazılıda belki sözlüde elenirim ama yine de girmek isterim kdk sınavına
Bir de bölüm bazlı gümrük uzmanlığı alımı olursa ona başvururum -
Ne biçim sınav be biçim puanlama bu ne saçmalık ya
-
@yapma-volkan fotosunu atmıştım hocam, profilimdedir.
-
@Mehmet-Muzaffer ben istanbul guyda mülakkattayım.ama o on bin içinde çok fazla yerleşen olacaktır ama en ıyı guy olur.sizin guy mulkat falan var mı
-
SGK denetmen yrd 9. Promosyon hangi puanla alır, taban kaça düşer sizce? Foruma üye olduk hiç yardımcı olmuyorsunuz yahu.
-
@yapma-volkan işte ben de onu diyorum guy dışında girebilecek sınav yok. tüm puanlarım 72-78 arasinda. yuklu alim olsa işe yarayabilecek p29 var onda da siralama 2000.
-
Arkadaslar iyi aksamlar,sonuclar hepimize hayirli olsun oncelikle.mhuy hangi puan turunden alim yapacak acaba?
-
@polisiye-roman alım yaparsa olası puan türü p42-43 olacaktır. 400 kişilik bir ilanda 4 katı mülakata çağrılır. Yani sıralamada ilk 1600 kişi girer. Benim sıralama 1600 lerde ve puan 82-83 bandında. Tabii bu sıralamalar arasında açıklanmayan mülakatlar ya da kpss sonrası açıklanan mülakatlar var Yani o kişiler yerleşitiği için başvurmaz o 1600 daha da yükselir. Tahmini ilk 2000 civarı.
-
@aysee1993 ben onumuzdeki guy sinavinin sisteminin tamamen degisecegini düşünüyorum. Mesela 2000 kişi alinacaksa direk 10 kati sinava cagrilacak. Zaten boyle bi sistemin hazirligi yapiliyordu diye biliyorum. Bu sekilde olursa hala şansiniz var. Kendinizi yermeyin. Çünkü aptal olan siz degilsiniz aptal olan ÖSYM. Milletin hayalleri ile oynayarak mutlu olan bir kurum. Yine cogumuzun hayalleriyle oynadi maalesef
-
@Mehmet-Muzaffer haklısın hocam.bende merkez uzmanlık çok istıyodum çok ama çalışmadım bu sene çok
-
@Mehmet-Muzaffer kardesım gecen sene p35den 100 tam puan da alsaydın yıne sadece guy vardı bılıyorsun o yuzden bellı olmaz hıc sıkma canını sen.
-
Arkadaşlar herkesin sınav sonucu hayırlı olsun. Geçen yıla göre puanlar çok düşük kalıyor. GUY İstanbul 76 küsür kapamıştı. Tahmin yapabilmek için sadece şunu soruyorum;
2016 da P35 Puanı 76 olanın sıralaması kaçtı ?
-
vmy mhuy ilgöç hangi puanla alım yapar ilgöç p48 istermı
-
@JBSay cevap için teşekkür ederim
-
@wesley10 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
76
75 puan 15binlerdeydi 76 muhtemelen 14binlerde falandır herhalde
-
uluslararası ilşk eksi yaptığım için puanım hesaplanmamış il göç alımları sanırım o puan türleri ile olacak.. kaçırdık güzelim sınavı
-
@Okahraman07 Sağolasın hocam