2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@kilici sağolun hocam, peki p44 ve p45 den (Muhasebe Ağırlıklı %50 ve %60 etkili) hangi kurumlara alım olabilir? daha önce olan alımlar vs. ? 79 - 80 puan civarı puanım var hocam.
-
Sgk mufettislik kacdan alcak
-
@sword00 guy sgk denetmenlik mhuy gibi sınavlar olur gibi sizin için
-
@meltemigs Hocam hiç bilgim yok ama şurayı inceleyebilirsiniz fikir edinmek için
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-kpss-sonrasi-hangi-kurum-hangi-puanla-alim-yapacak
-
Ben bir köşede vefat etmeye gidiyorum sonra tekrar gelirim illa ki. Teşekkürler ösymcim özgüvenimi yaraladığın için. Vefatlık puanlarım ve ben öpüyoruz.
-
@RootofAllEvil denetmenlikle mufettislik aynimi olur puan türü
-
Umarim osym seneye yine sinava uc bes ay kala bir sistem degisikligine gitmez. Ki bu seneki sinavda gorduk ki biseyler degisecek. Oturumlari vs yeniden duzenleyeceklerini dusunuyorum. Ins boyle bir degisikligi 2018 maratonu baslamadan bir kac ay icinde ilan eder. Suan ortam pazar yeri gibi millet puan aldi neye yarayacagini bilmiyor. Cok zor degil kurumlarin bir satir cumle ile aciklama yapip arkadaslar bundan sonra su puan turlerinden alim yapacagiz demesi. Malesef olmuyor ama resmen hayatimizla poker oynuyoruz. Ve umarim kpss de radikal degisiklikler olupta acik uclu soru muhabbetinide getirmezler. Bu sene universite sinavlarinda basladilar acik uclu sormaya. Herkes icin hayirli olsun sonuclar. Umarim hepimizin gonlune gore olur.
-
@bengidönüş Beklediğinizden düşük mü geldi hocam sizi merak ediyordum
-
@paretowilfredo vmy hangı puan turunden alım yapar su konuya bı açıklk getırsen
-
19_20 puan türleri ise yaratmış.48 70,0grldi ya
-
p48 70 iken oturup kurum sınavına hazırlanmak nederece mantıklı arkadaşlar bir akıl verin
-
@kilici hayır yani evet. Yani netim tam beklediğim gibi ama puan tahmin ettiğimiz gibi gelmedi 85netim var puanım 81. Ay kahır doldum taştım yani.
-
@aysee1993 çok abartılı çalışmadım ama 3.yılım doğal olarak birikim vardı. İkincisi bi alan dersinden 30 net hedefiniz olsun ona sarılın en iyi bildiğiniz derse.sonra kaynak değiştirin sevdiğinizaman kaynak dahi olsa farklı bi kaynağı mutlaka kullanın bu yıl faydasını gördüm ve tabiki düzenli sistemli çalışma az çalış ama verimli çalış 9 saat çalışıp savrulmaktan iyidir konudan konuya
-
@adam-simith öyle olur diye tahmin ediyorum yine de kurum sınavlarını beklemek lazım her an sürprizlere hazırlıklı olmalıyız
-
@İnmyheart hocam bence p48 artı bir tane isletme puanını içeren p18-23-28 türlerinden biriyle alım yapabilir
-
@bengidönüş Puan önemli değil sıralama olarak iyi geldiyse sorun yok. Ayrıca puanın 80 üzeri gelmesi de avantaj onun için bir köşede vefat etmeye gerek yok
-
@bengidönüş Aynen hocam sizin kaç geldi umarım umduğunuzu bulmuşsunuzdur
-
Sınava giren sayısı az mı yoksa ham puan hesaplanmasında puanı olmayanları dahil etmemişler gibi daha çok ondan az gelio
-
hocam p17 p22 p47 dıyenler vardı olablrmı acaba @bestof92
-
@sword00 İşsizliğin rekor seviyede olduğu bir dönemde giren sayısının az gibi gozukmesinin tek sebebi ham puan hesaplaması. Normal sayının en az 150 bin olduğunu düşünüyorum.