2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
işletme puanlarında sıralamam 3000.diğerlerindede genelde 4000 falan.kurum sınavlarına gireriz herhalde
-
@davetsiz bana göre ilk açılacak sınav il göç biraz da oyüzden dedim tabiki diğer uzmanlıklar arasından seçme şansım olsa diğerleri birkaç adım önde
-
Arkadaşlar geçen sene 79 ile 11binlerdeydi sıralama bu sene 76 ya 9 binlerde bunun bana biri tahlilikini yapabilirmi bu sene son şana vermiştm kendime ne düşünüyorsunz umut varmı bırakmalımıyım yoksa çıkarmı bişeyler
-
@vural 400 kişilik standart bir alım olsa bile vmy için sıralamalar 2300-2400leri görmesi yüksek ihtimal p48den alırsa rahat olabilirsin
-
@totti Hocam il göç hangi puan türlerini kullanacak, p29 p48 gibi söylemler var
-
@totti vmy de sınava kaç katı çağrılıyor?
-
@wesley10 ulusların old puanlar kullanılacak diye analiz yapılmıştı forumda keşke 48 kullanılsa ama ulusların olması daha mantıklı geliyor bana da
-
@vlkrt 5 katı yazılı 2 katı mülakat
-
@Lex-fori Kardeş eyvallah, rahatlattın içimi. Tek hedefim var ona da ulaşmak istiyorum nasip olursa. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım herkes erişir gönlünün muradına.
-
@hakimim_25 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
Arkadaşlar geçen sene 79 ile 11binlerdeydi sıralama bu sene 76 ya 9 binlerde bunun bana biri tahlilikini yapabilirmi bu sene son şana vermiştm kendime ne düşünüyorsunz umut varmı bırakmalımıyım yoksa çıkarmı bişeyler tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
-
@totti 4100 sıralamam alımın çok olması lazım o zaman benim girmem için.
-
@totti teşekkür ederim
-
@vlkrt max 500 olur genelde vmy çok kişi alacağında bile bölerek alıyor
-
Arkadaşlar puanlarda önünüze gelen siralamalara bakarak çok fazla canınızı sıkmayın. Bu sene 3 şey çok plana çıkacak:
Birincisi mezun olduğunuz bölümde puan türlerine göre sıralamanız
İkincisi kurumların sınavlarında kullanacakları puan türleri
Üçüncüsü yabancı dil ile alım yapacak kurumlar.
Bu üçü şartları çok olumsuzdan, olumluya getirebilecek.
-
Arkadaşlar Sayıştay P48 istemediğinde son Sayıştay sınavına 10.600 kişi girmiş. Şimdi P48 istiyor hiçbirimiz bilmiyorum puan barajı mı yapacaklar, sıralama mı koyacaklar ancak öngörüsü tahmini olan var mı? Yani aday sayısının katı olarak çağırırsa küçük çaplı bir sınav olabilir?
-
@Antimülakat Kardeşim Sayıştay için öngörün nedir?
-
@Antimülakat hocam hangi kurum hangi puan türüyle alıma çıkacak ne zaman belli olur
-
@Antimülakat hocam mülakata cagirilma barajı düşme ihtimali var midir sizce
-
Hocam baraj puan 70 üstü, alınacak personel sayısının 10 veya 20 katı test sınavı, 4 katı yazılı sınav, 2 katı mülakat.
Bir şeyin botunu çıkarmak bu olsa gerek.
-
@adam-simith elbette tek tek belli olacak. Kurumlarda sınav yönetmeliği değişiklikleri oldukça haberimiz olur.