2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@rapist 70 puan seviyesi klasiktir o değişmez hocam. Bazı kurumlar yeterli kadar yazılı sınavı kazanan olmamasına rağmen barajı çekmiyor.
-
@Antimülakat 1800 lerde p48im. sırf sayıştay için girmiştik nasip değilmiş demek ki. Çok şükür merkez uzmanlık oldu, 700-800 lerde de sıralamam var ama P48 bizi yaktı anlaşılan. Sağlık olsun.
-
@Antimülakat sgk için düşünecek olursak peki ? 75i 70e ceker mi sizce ? Çünkü puanlar gecen seneye göre çok düştü.
-
@Econumist dur bakalım hocam, bir sürpriz sayıştay sınav ücretlerinde olacak. O şartları çok değiştirir, her iki sınav da ösym ye yaptırılmaya kalkılırsa size gün doğabilir.
-
Üstadlar, bana ne önerirsiniz? beklediğimden düşük geldi benimde. Sıralamalar falan nasıl benim? ben ilk defa girdim sınava. bilmiyorum yani.
Sonuç belgesini kendim için daha anlaşılır şekilde düzenledim,
Açıkçası kamu ve ulus puanlarında 90 a vuracak şekilde bekliyordum. Biraz hayal kırıklığına uğradım. -
Merhaba arkadaşlar puanim 75.9 siralamam 9500 guy gelme ihtimali nedir sizce?
-
@bytheodoras hocam dil + uluslararası bölüm puanlarınızdan bir şey çıkabilir. Diğerleri içinse guy, mhuy ve yüksek alımlı il göç beklemek gerekiyor.
-
@2525 p44-45-46 muhasebe ağırlıklı puan türleri muhasebe standartları kurumu muhtemelen bunlardan alır belki bir ihtimal p48 den alır hedefinizde varsa orası için çalışın
-
@Econumist 1800 lü sıralamaya sayıştay gelmez diye düşündüren nedir hocam ,şart belli oldu mu da
-
@rapist hocam çekilse de 80 üstü kalacağı aşikar. Bir kere 78,82'ye düştü. O alımda tam 2015 sonuna denk geldi, o puan türüyle yüksek puani olanlar atanmıştı.
-
@Antimülakat sayistay 70 baraji mi koyar sence yani hocam
-
@Antimülakat inşallah hocam. Ama çok zor gibi bu kadar zorken 3-4 ay ders çalışılabilir mi o ümitle onu bilemiyorum işte. Hayırlısı bu yeni sistem canımızı çok yaktı. Geçen sene tüm puan türlerinde 300 ile 1000 arasındaydık çok fena oldu bu...
-
@Antimülakat hocam ben istatistikciyim. Ciddi iibf de hazirlaniyorum. Iki alani da değerlendirmeye calisiyorum. O yuzden sordum. Istatistikte kontenjan dolmuyor ya
-
@Hipokrat Hocam yani alım sayısının katı şeklinde alınıyor ya da sıralanıyor ondan söyledim. Ama inşallah sadece baraj koyup barajı geçen herkesi kabul ederler ama zor görünüyor...
-
@Econumist benim tahminim p48 80+ isteyecekler. Diğer durumlarda test sınavının olmasının pek de bi mantığı kalmıyo çünkü
-
Arkadaslar gecmiste yazilmis kdk aralik gibi uzm yrd alacak diye. Alimlarda genelde 50 kisi ve 20 katini cagiriyorlarmis. Kdk icin p29 puan turu kullanilir mi sizce? Ki eger oyleyse bu sinava girme sansim var. Birde yukarda arkadasin biri il goc icinde p29 kullanilabilir felan yazmis var mi bu konudada bilgisi olan arkadaslar.
-
@ff bende böyle düşünüyorum kanka yoksa ne anlamı var ÖSYM nin test sınavı yapmasının
-
Valla bunu ilk ben diyicem galiba ama benim beklediğimin üstü geldi ben o kadar gelmez derken 79 geldi
-
Hocam ben sayıştayı baraj artı kurum sınav ücreti diye düşünüyorum. Geriye kalan kısım aynı olacak diye tahmin ediyorum. Test + Kurum sınavı + Mülakat
-
@RootofAllEvil bu puan türlerinde 2bindeyim ekmek.cikar mı hocam ?