2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@Hipokrat eyvallah kardeşim. Tika mhuy istiom inşallah açılır:)
-
@RootofAllEvil rast gelsin diyelim o vakit
-
@Hipokrat orda da sınav ücreti devreye girecektir hocam. Bunun dışında p48'in bir esprisi olmaz. Ben 20 katı bunun için diyorum. Üstüne bir de 150 TL gibi bir sınav ücretinin tam ösym'lik bir davranış olacağı düşüncesindeyim. @paretowilfredo hocam konuya netlik kazandıracaktır.
-
@sbf12345 Amin kardesim. Herkesin gonlune gore olsun. Nasipte varsa eger hic umulmadik yerden acilir elbet bir kapi.
-
teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim @sword00 @genclerbirlikli
-
vmy hangi puan türünden alacaktı?
-
@aysee1993 teşekkür ederim inşallah yararlı olmuştur
-
@James-Buchanan kuvvetli muhtemel p47, p48 alacağı puan türlerinden birileri olur
-
@bytheodoras Sende gençliğimi ve gençlik enerjimi gördüm. Forumdaki analizci bayrağımı sana devrediyorum, helal olsun Şaka bir yana, kategorizasyonun şahane. Büyük ihtimalle yaparken zevk almışsındır benim gibi ama lütfen abartma, duramazsın sonra... Ayrıca sakın hayal kırıklığına uğrama. Bu yıl puanlar düşüp sıralamalar iyi hale geldi. yds'den 70 üstü çok büyük avantaj... 80 isteyen tika ve yurt dışı türkler ve akraba toplulukları haricinde 70 yds isteyen kurumlar önceliğin olacak. 78,75 olan yds'ni imkanın varsa temmuzdaki e-yds'de ya da eylüldeki yds'de 80 taşırsan u.a.ilişkiler mezunu olarak saydığım diğer iki kurum da sınav açarsa girebilirsin lakin hukuk ve iktisadının zayıf olması girebileceğin kurum sınavlarında sorun yaratabilir. şu sıcak yaz aylarında "ay çok yoruldum" demeden forumda tavisye edilen kaynaklara yüklenerek eksiğini kapatmalı ve kpss'de 40 soruda 21-22 civarı doğru yapabilecek seviyeye gelmelisin...
-
Vmy bir kaç puan türüne ağırlık verecektir. 3 tane yine belirlenir. Bunlarla ilgili öngörülerde @paretowilfredo hocamın yazısını okumanızı tavsiye ediyorum.
-
@Antimülakat hocam denetmenlik iki puan turu mu olur 41 42 gbi yoksa tek 42 mi
-
beklediğim gibi epey iyi sayılabilecek puanlar ve sıralamam geldi. temmuzdan sonra dergaha çekilip derse başlayacağım. forumda güzel şeyler paylaştınız, kendi şahsıma çok faydalandım. ben bir süre ara vereceğim foruma. çünkü telefonla uğraşınca başka bir şey yapamıyorum. herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar. site yönetimine de saygılarımı sunarım. bir veda gibi oldu ama yazmasam içimde kalacaktı. sağlıcakla esenlikle..
-
@adam-simith tek olur ama hangisi olur dersen p43'e daha sıcak bakıyorum. Birbirine yakındır herkesin zaten sıralama olarak.
-
@guylassakartık ara ara gel yine de böyle gitmek olmaz. Semaverde çayımız, mangal üstü etimiz, koyu demli sohbetimiz hep burada olacak
-
Vmy de sayıştay da barajı 70 e indirir çünkü geçen senelere göre puan kıyaslaması yapılamaz bu seneyle. Bu benim tahminim sadece.
-
@kilici puan tahminlerin tutarken bu tutmazsa yine vefat edecek sebebim olabilir
-
@Antimülakat tabi gelirim mutlaka, misafirperverliğiniz ve evsahipliğinizden hiç kuşkum yok. bırakıp gitmek benim kitabımda yazmaz zaten
-
Arkadaşlar öncelikle herkesin hakkında hayırlı olmasını diliyorum.
Sıralamam 17 binlerde. Bu sene gelir uzman yardımcılığında İstanbul 17 binlerde kapattı hafızam beni yanılmıyorsa. Bu sene atanacak 2 bin kişiyi göz önünde bulundurursak, önümüzdeki alımda listede olma şansım var mı sizce? (Şehir Loto yu tutturabilirsek tabi) -
arkadaşlar çoğu puan türüm 80 civarı ( p48 p47 p18 p19 p20 p21 ). p44 ve p45 ise 85 e yakın. acaba guy ve mhuy dışında sınavlara girebilme şansım nedir? bir de bunların yanına 70 yds eklesem acaba merkezi uzmanlıklara girme şansım olur mu? yoksa zaten 80'e kadar inmez mi oraların puanları? yani yds çalışmalı mıyım kafam çok karışık.
-
Arkadaşlar istatistik hesaplanmazsa tahminen hangi kurumlara girememiş oluyoruz bu sene fikri olan var mı biliyorum daha kurumlar açıklamadı ama yinede çok bişi kaçırıyomuyum öğrenmek istedim