2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Dostlar öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyoruz. Sonuçlar açıklanınca tüm değerlendirmeleri bu başlıkta toplayalım istiyorum. Dağınık 50 tane başlık ne size faydalı olacaktır, ne de 2018'de sonuçlara dair fikir edinmek isteyenlere.
Sonuç; Puan Sıralama durumlarını (mümkünse ekran görüntüsü ile)
Bu puana n'olur? Temalı sorularımızı.
Sonuçlara dair değerlendirmelerimizi hep birlikte bu başlıktan yürütelim.Sınav sonuçları sonrasında ne yapılmalı? Bu soruya cevaben hazırladığımız Yönergemiz. http://forum.tercihiniyap.net/topic/1772/puanlar-açıklandıktan-sonra-ne-yapmalı-kurum-sınavları-ve-puanları-nasıl-olabilir/
Allah hepinize emeklerinizin karşılığını nasip etsin.
16 Haziran günü burada toplanmak, görüşmek üzere.Yeni Puan Türleri Analizi:
http://forum.tercihiniyap.net/topic/607/ösym-nin-kpss-yeni-puan-sisteminin-ayrıntılı-analizi
-
Umarım tüm düşüncelerimin tam tersi çıkar da hepimiz yüksek puanlarla iyi sıralamalar elde edebiliriz.
-
Cuma günü bu başlıkta görüşmek üzere...
-
Arkadaşlar puanlar düşük gelse de önemli olan sıralama deyip rahatlarız değil mi?
-
Yeni bir defter olduğu için dostum sıralama net başarıyı verecek 2017'ye özgü olarak.
-
Önümüzdeki sene inşallah bu sene topladığımız veriler ile bir puan hesaplama robotu ile bu sene yaşanan bu belirsizliği çözeceğiz dostlar. En azından büyük ihtimalle de nete yakın tahminler yer alacaktır.
-
@Antimülakat zaten böyle bir duyarlılık, gayret ve çaba da tercihiniyap ailesinden beklenirdi
-
Sakinim. Asla sıkıntı basmadı. Neden bassın ki zaten. Hayır hayır çok sakinim.
-
@bengidönüş maşallahınız var hocam çok kontrollüsünüz bunu neye borçlusunuz bizimle de paylaşın lütfen
-
2 gün kala baya heyecan/merak bastı. Bunu tsk armoni mızıkası marşlarıyla aşmaya çalışıyorum
Atam diyor; öğün, çalış, güven
Durma yürü haydi ileri...(İleri marşı)
-
@aycan ben zaten hiçbir konuda panik yapmam..... Hele ki böyle yılda 1 kere olan 2 yıl geçerliliği olan bir sınav için.....
Gerek yok aycancım, yani düşünsene bir sınav senin tüm hayatını etkiliyor dolaylı olarak ay neden panik yapalım ki. Saçma olurdu yani, sen de takdir edersin ki. -
Hahaha ahali olarak kafayı yedik Ben de Gülşenin yatcaz kalkcaz şarkısını dinliyorum. Anlamlı.....
-
Geçmiş olsun arkadaşlar
-
@bengidönüş Bu konudaki üstün başarın hepimize örnek olacak nitelikte hocam ben de plevne marşıyla stresimi atıyorum öneririm arkaşlar ne hale geldik Allah affetsin..
-
Netlerinde düşme değil de yükselme olan kaç kişi olacak çok merak ediyorum. Sanırım her zaman olduğu gibi herkeste maalesef bir kaç net düşüş olacak.
-
@Antimülakat böyle yorumlar içten içe tahrik ediyor beni, tüm hikayemi baştan anlatasım geliyor zor tutuyorum. Resmen sıkıntı çeneme vurdu. Bana cevap vermeyin görmezden gelin buralar hep benim dertlerimle doldu, yeter
-
@Antimülakat hocam bir kaç nete can kurban. Ben 10 tanesini gözden çıkardım
-
@bengidönüş Hocam siz de, ilkokulda 85 aldığı halde 90 alamadım diye üzülen bir öğrenci profili seziyorum beklediğiniz gibi gelecek yada daha fazlası
-
@Antimülakat Bir kaç net düşüş sınava girenlerden en az yüzde 90'nında olur. Herhalde bir iki kişide daha yüksek net çıkar onlarda buraya yazarsa sevinirim.
-
Kpss sonuçlarını beklerken biz