2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
merhaba değerli arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun. 3 yıldır özel sektörde çalışan birisi olarak öylesine girdim sınava. açıkçası sınav benim açımdan pek parlak geçmedi p3 78 gelmiş. alanda da kayda değer pek birşey yok. çoğu puan türünde ilk 10bine girememişim. yalnız şöyle bir durum var p24 sıralamam 61. daha önce yds'den 58 puan almıştım. sizce oturup önümüzdeki yds'ye çalışmama değer mi?
p24, p25, ilk 100de p12, p13 ,p26, p27, p28 , p39 , p45, p46 sıralamalarım ilk 5binde. sizce ne yapmalıyım?
-
iktisattan 3 soruyu iptal etmişler ne kadar gerizekalı becereksiz insanlarsınız be daha doğru düzgün soruları bile hazırlayamıyorsunuz Allah belanızı versin haram zıkkım olsun aldığınız paralar 500 tl istemeyi bilyorsunuz ama reziller.tabi ülkede liyakat denen bir şey kalmayıp her yere torpille adamlarınızı sokarsanız olacağı bu daha bir sınavı bile yapamıyorsunuz beceriksizler
-
@davetsiz il göç bu tabloda hukuk ve ulusların ağırlı olduğu p35 ten mi alınacak ?
-
@Phoenix tazminatı şerriyede sonra gavurlar memurluk hakkı verildi buda devletin çöküşünü hızlandırdı.
-
. belki birilerinin isine yarar.
-
Arkadaslar kdk kurum sinavinda maliye etkisi nedeniyle sinav ilaninda da p32 p33 ile cagirir gibi bir beklenti oluştu bende. 30-31 deniliyor ama daha net bir tahmini olan var mi acaba?
-
@maid hocam gavur kullanılmasın deriz, nedenlerine değinmeden. Yok hocam öyle değil, Topkapı'yı gezerken görürsünüz/duyarsınız, okumadı iseniz şimdiye dek. Mülakata hazırlananlara tavsiyedir Müzekart
-
-
İşe yararmı acaba bu puanlar arkadaşlar
-
@marjinalist yaramaz gardaşım
-
@marjinalist hocam muhtemelen hiç bir kurum sınavına giremezsiniz puanlarınız ciddi Anlamda sıkıntılı önümüzdeki yıl başarılar şimdiden. ..
-
@sasasa sayıştay eğer kadronun 10 katını çağırırsa ihtimalini düşünürsek haklısın kardeşim
-
@impressiveunit gayrimuslimlerin verilen sacma sapan haklar artıkça devletin çöküşü hızlandi bunu tarihe bakarak tan gorebilirsin.
-
Muhasebe netim beklenenden 3.5 net az geldi ve kesin eminim yani diğerleri tam hrsapladim gibi geldi optiklerini kullanıma acarlar mı? Benim gibi olan yokmu itiraz edicem
-
@Pigou33 hocam sgk 6. 7. ve 8. Promosyon sınavlarını peşpeşe yaptı.
-
Promosyon (190×4=760 kişi) 2014-2015 puanı ile çağırıldı ve 82,19 da kaldı diye hatırlıyorum.
-
Promosyon (400×4=1.600 kişi) 2014-2015 puanı ile çağırıldı ve 78,82 puanda kaldı.
-
Promosyon (300×4=1.200 kişi) 2015-2016 puanı ile çağırıldı ve 82,68 puanda kaldı.
-
-
arkadaslar lütfen yardım edin puanlarına hiç bisi gelmezdi iki gündür uyuyamıyorum bile dün sınav açıklanacak heyecanı bugün sonuclar
-
@güntülü guy gelir rahat canını sıkma.
-
arkadaşlar merhaba,
benim hedefim bddk,spk,hazine,kalkınma bankası gibi kurumla, ingilizce sorunum da yok. dolayısıyla kısa zaman içinde hukuk ve muhasebeye sıfırdan başlayacağım. sizce bu kurumlar hangi puan türüyle alır (özellikle spk) ? spk geçen senelerde bir gkgy puanı bir de alan puanı ile almış bu sefer de böyle bir alım yapar mı yoksa sadece alandan mı alım yapar ? -
@starway hocam p42 diye duydum
-
@Antimülakat 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
@Pigou33 hocam sgk 6. 7. ve 8. Promosyon sınavlarını peşpeşe yaptı.
-
Promosyon (190×4=760 kişi) 2014-2015 puanı ile çağırıldı ve 82,19 da kaldı diye hatırlıyorum.
-
Promosyon (400×4=1.600 kişi) 2014-2015 puanı ile çağırıldı ve 78,82 puanda kaldı.
-
Promosyon (300×4=1.200 kişi) 2015-2016 puanı ile çağırıldı ve 82,68 puanda kaldı.
Hocam 6.Dönem 81,99
8.Donem 82,19 olmalıydı -