2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@oguzhan24 hocam gecen sene derece yaptiniz ama bi yerde calisiyosunuz bu sene de girmedim diyosunuz neden merak ettim açıkçası bi de dereceyle atanamadiniz mi bi kuruma nasi oluyo bu is
-
@FameFabre 82.19 un sıralaması 1700 muydu acaba
-
İş güç yoğunluğundan pek bakamıyorum foruma 115-120 net yapan arkadaşlar burada mı acaba Merak ettim vallahi
-
Arkadaşlar sgk başkanına twwet atsak hangi puan türünden alım yapacağını sorsak
-
@adam-simith 39 43 arası puanlardan alır gerisi işe yaramaz büyük ihtimalle 42 43 olur
-
.............
-
@mazlumaday dostum p4 sıralaman nedir ?
-
@alpagu 41 olmazmi
-
@Mimar teftişleri bilemem ama şayet bu puan türlerinden alıma çıkarlarsa denetmenlik kesin gibi
-
@troia eğer işletme mezunuysan muhtemelen p24 işine yarayabilir bakanlıklar işletme mezunları için p24 iktisat mezunu için p14 gibi puanları kullacağa benziyor..(geçen sene hazine müsteşarlığı böyle yapmıştı mesela)
-
@nitrogb dostum ben de teftisleri merak ediyorum asil
-
@Mimar sıralaman kaç
-
@safiTÜRK69 yukariya yazdim hocam tekrar
-
@av.22 100 civarı hocam. İş yapar heralde
-
@Mimar biraz sınırda sanki. İş teftiş 100 kişi alırsa gelme ihtimali çok yüksek. SGK da yüksek alım yapacak diyorlar oda gelebilir. P-43 ten alırlar bence belki p42 olabilir digerleri boş.
-
@mazlumaday kesinlikle yapar dostum tebrik ederim. Benim de sıralana 1186 bir şey ifade etmiyor gibi de yine de belli olmaz bir umut
-
Dostlar 2016 gibi brans bazli siralamalar da ilan edilecek mi bilgisi olan ilk defa tek yil kpss ye girdim de bilgi verirseniz
-
@Mimar ben seçici davrandım biraz hedefim spk bddk merkez bankasi vs idi. Malum çok geç geldi ilanlar ve hala bekliyorum arada boş durmamak için denetim stajı yaptım. Sonra tekrar kurum sınavlarına çalıştım malesef hala bekliyorum. Birde handikap olarak hızlı konuşuyorum mülakatlarda sıkıntı yaratabiliyor birazda agresif kişiliğim var forumda önceki yazılarımdan anlarsınız. Böyle yani
-
Tekrar sınava girmene sebebim ise sıkıldım bu süreçte birde kamuda son olanları görünce biraz soğudum adamlar yıllarca sinsi şekilde devlete sızmışlar bir Allah kulu me yapıyorlar dememiş resmen göz yumulmuş buradaki tek sorumlu devlettir ki o kadar insan öldü vs. Ciddi problemler bence.
-
Evet olursa olur kamu güzel imkanlar sağlıyor istediğim kurumlar ilerdeki kariyer hedeflerim için uygun ama tekrar 1 sene daha bekleyemem malesef