2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@kilici cnn türk haber sitesinde öyle yaziyodu
-
@aliyevizzet 72.5
-
saatler kaldı heyecan var mı gençler
-
O değil de gececi tayfa online mı
-
@Baumol uyuma özelliğini son güncellemeyle alamamış gibiyim
-
Dostlar Günaydın hepinize. Çok enteresan, zihnî anlamda yorucu, yıpratıcı bir senenin ardından hep birlikte bir Kamu Personeli Seçme Sınavı idrak ettik. Aslında tam olarak da idrak edemedik hala nasıl bir sınavdı. Ama o veya bu şekilde sınavı gördük, geçtik ve bugüne geldik. Bekleyiş zordu ancak artık ahvâlimizi görme zamanıdır. KPSS konusunda durum kurum sınavlarına kıyasen biraz daha farklıdır. Özellikle eski puanla kimsenin sıralamada aralara sızmayacağı bu sene yine herkes temelde emeğinin karşılığını alacak. Puandan ziyade ders çalışanlar arasında kaçıncı sıradasınız bunu görecek ve zaten başvuruları da buna göre yapacaksınız. Zor bir yıl geçirdik. Psikolojimizi, tahammülümüzü zorlayan bir süreç. Ama gün artık umutlu olma günüdür. İnşallah umutlarınızı yeşertecek ilk damla yağmurlar bugün yağmaya başlayacaktır.
Hepinizin gönlünüze göre olmasını diliyorum.
Bu puana GUY Gelir mi?
Sizce nasıl arkadaşlar?
Beklediğimden düşük/yüksek geldi ?!
Şu puan kaçıncı sırada?
Şu ilan gelecek mi acaba?
90 üstü alan arkadaşlar kaynaklarını paylaşabilirler mi??
Ben demiştim, bak şu nete şu puan, şu puana şu sıralama geldi o.O
Allah müstahakkını versin ÖSYM! :@ vs. vs. vs.diyecek tüm dostlar doluşun içeri.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
Ne zaman açıklanacak acaba
-
Kıyaslama açısından 2016 yı mı baz almalı 2015 i mi
-
ÖSYM sonuç sayfasının tıklanma rekoruna imza atacağı günlerden bir tanesini yaşayacağız heralde
Güncellemeye başlanmıştır şimdi -
@RootofAllEvil bu çok farklı olacak hocam kıyaslama yapmak tamamen yersiz.
-
@2525 komik mi bilader
-
@hayırlısı-bee hahaha
-
En geç gece 12'de kimilerimiz fiyatı belli olmayan 3 oturum neticesinde envanterine içerisinde emeğiniz emanetimizdir yazılı tıraşlanmış dandirik iki tane kalem, birer tane mavi silgi ve kalemtıraş ve iki tane beyaz peçete bulunan üç ÖSYM damgalı set daha katmayı garantileyecek. İnşallah buna gerek kalmayacak şekilde hakkımızı alırız.
-
En geç saat kaçta açıklanacak.
-
@2525 kanki çok heyecanlıyım
-
bu sınav bugün açıklanacak
-
@hayırlısı-bee heyecan iyidir, insanı tetikte tutar
Artık olan olmuş, sonuçları öğrenmek kaldı geriye.
İnşallah beklediğin gibi olur gardaş -
@2525 inşallah cümlemizin
-
Sorulara bakmadım süprizlere açığım bakalım hayırlısı. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
İstediğim gibi geçseydi şu meret heyecanlanırdım da gram yok. 79-83 arası gelecek herhalde.