Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
@samet06 yazılıyı geçemeyen biri puanlarını gösterdi sonuç öğrenme linkinden. Bende yazmıyo bende göremedim
-
@econ17 sadece yazılıdan başarısız olanlarınki mi açıklanmış ki?
-
arkadaşlar mülakata girerken yanımızda diploma veya başka herhangi bir belge götürmemiz gerekiyor mu
-
Ev görüşmesi yapılmayan var mı ?
-
mülakat için nelere baktınız arkadaşlar
-
Mülakat sonuçlarının açıklanma tarihi hakkında duyumu olan var mı
-
@econ17 Geçmiş yıllarda mülakatın ertesi günü açıklanmış sonuçlar. Şu an güvenlik soruşturmasında olduğumuz için kurum da net bir tarih belirleyemiyor ne zaman biterse o zaman açıklarlar. Ayrıca kurum da biraz daha küçük olduğu için guy gibi duyum almak kolay olmuyor ne yazık ki
-
Daha en az 1 ayımız var gibi zaten orda da 2-3 aydan önce aciklanmayacağı söylenmişti
-
Hepimize mi soruşturma yapılıyo yoksa alacaklarına mı yapıyolar acaba
-
Merhaba arkadaslar mulakata girenlerden istanbul guy asilda olan varmi acaba
-
Cevapsız kalacak bir soru da ben sorayım duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
nerdeyse 2 ay oldu sanırım artık son 1 ayın içerisine girdik
-
Son 1 ay mı ? ben bu hafta falan açıklanır ümidiyle yaşıyordum , sanırım fazla iyimser davranmışım
-
Arkadaşlar Yusuf Yeşilkaya hocamızi tanıyan varmı sgk 8 yedek alımında yerleşti mı acaba? Bursa Guy yedekteyim bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
-
Başlığı hortlatıp heyecan yaratmak istemezdim ama duyumu, bilgisi olan yok mu?
-
Cidden heyecanlandım, açıklandı sandım bi an Herhangi bir bilgim yok maalesef
-
@babakeynes konuyu açmadan siteye baktım ve bu hafta açıklanır diye diye yıl bitti ve çok sessiz bi şekilde sonuç bekliyoruz
-
arkadaşlar kgk açıklandı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ...
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar.
-
Yok mu bizden kazanan dostlar?