Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
@varoufakis İnşallah işimize yarar.
-
Ne güzel Kaymakamlık kasıyordum, nereden açıldın be sınav
-
Arkadaşlar p2:81,9 ile şansım kaç. Girebilir miyim.
-
@ErtuğrulBEY 84 ( +1-1) kapatır bence. Ama ne olacağı da belli olmaz.Hukuk fakültesi mezunları,öğretmenler,mühendisler de var o sıralamada. Bakalım görmek lazım.
-
Benim Tahminim 85-86 Bandında. Ama 80 puana kadar herkes başvurusunu yapsın, Girmek istiyorlarsa.
-
bende bugün basladim hazirlanmaya puanim 87.3 umarım içimde patlamaz.gelmesede çalışmanın bi zarari olmaz.
hukuk---Soho
iktisat---Nurdan Aslan
maliye---Themis
muhasebe---ilhan Kılıç, akadro
guven sayilgandan finans, mahfiden makale,isletme iktisadi Çoban.
bunlara calisacam bakalim ne olacak. -
@varoufakis Size gelir hocam.Hiç vakit kaybetmeyin.Sıralamanız kaç p1 ve p2 de?
Maliye için Themisin dershane çalışma kitabını da edinebilirseniz çok yararlı olur kitapla birlikte.Boşluk doldurmalar var içinde iyi tekrar sağlıyor. -
@onuktekin
p1---87,137---3305
p2---87,317---2570
tavsiyeniz için teşekkür ederim, kaynak çoğalınca ben hangisine çalışacağımı şaşırıyorum. -
@onuktekin kardeşim ona göre çalışayım dedim .
-
Bi daha sorcam 84.6 puanım şansım ne derece var?
-
@ErtuğrulBEY bilader basvur ve calis, arkadasin dedigi gibi calismanin zarari olmaz
-
Aga p1 plz kgk'ya ışınlancam
-
@varoufakis Rica ederim. Teşekkür ederim bende.:thumbsup_tone1:
-
@ErtuğrulBEY Başlayın bence bir şey kaybetmezsiniz ne olacağı hiç belli değil bakarsınız hemen başka bir ilan gelir.
-
Arkadaşlar herkese sonuçlar ve yeni ilanlar hayırlı olsun. Bu sene hem 2016'nın geçerli olmaması hem de puanların geçmiş yıllara göre kıyaslanabilir olmaması sebebiyle herkesin yazdığını tekrar edeyim: sıralamalarınız çok önemli.
Bu ilana gelince de bir puan tahmini yapmak mümkün değil ama muhakkak başvurun. Ancak kimsenin hayal kırıklığına uğramaması için naçizane yorumumu da dikkate alırsanız sevinirim.
Birincisi geçen sene ne kadar az alım yapılmış olursa olsun online basvurularda puanların (sıralamaların) yüksek olduğunu gördük. ikincisi p1-p2 de 91-87 puan arası bir yığılma var. 91 puan 400. iken 87 puan 2000lerde. 300 aday çağrılacağını ve ilk ilan olarak online bir başvuru olduğunu düşününce 90 puana yakın olacağını düşünüyorum. Ama sakın başvurmayı ihmal etmeyin, geçmişte de gördük ki her zaman sürprizler olabiliyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Başarılar.
-
Arkadaşlar size 2016 yılında yaptığım hatadan bahsederek yardımcı olmak istiyorum. Gerek gy-gk gerek alan puanlarım neredeyse her kurum sınavına yeter düzeydeydi, 87 üzeri. Fakat kpss sonrası hep şu olur mu bu olur mu benzeri sorulara takıldım. Alan bilgisi kökten unutulmasa da devamlı tekrar edilmesi gerekiyor , yeni dersler de ekleniyor, örneğin işletme iktisadı vs.
Üstelik kurum sınavları kpss gibi değil ,en iyilerle yarışıyorsunuz.
Nacizane tavsiyem listeye girin girmeyin, bu kısmı es geçerek sanki sınava kabul almışçasına çalışmaya başlayın.
Eğer sınava giremezseniz yine de bir sonraki ilana sıcak kalırsınız, birçok kurum sınavından ve mülakattan elendikten sonra aldığım bir ders oldu bu. Yine de çok şükür beklediğim yerler var, idare eder 2017 kpss puanlarım var.
Bu paylaşımın umarım sizler için bir faydası olur, tabi ki merak edin yazın ama baktığınız yer forumdan ziyade kitaplarınız olsun. Herkese başarılar -
arkadaşlar merhaba uzman yardımcılığı sınav başvurusuna tıklıyorum not found sayfası açılıyor, basşvuru yapmaya çalışan oldu mu, siz de mi aynı sayfa ile karşılaştınız?
-
@kullanıcıadım Bende de aynı hatayı veriyor hocam. Henüz erişim verilmemiş galiba. Kaç puanla başvuruyorsunuz bu arada ?
-
Bende başvurucam bu sınava
-
Kurum sınavlarına başvururken de mi Referans yazılıyor ? Ben mülakat aşamasında yazılacak sanıyordum.