Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
Acaba puan olarak kaçları bulur öğretmenler dışında iibfliler arasnda sıralamalarımızi bilmiyoruz nihayetinde
-
P1 ve P2'si iyi olanlar arasında sadece öğretmenler yok, mühendisler de var. 80 baraj koyması sert olmuş. 300 kişilik kontenjanın bile dolmayıp direkt 80'le bile kapatma ihtimali var, çünkü alan bilgisine yüklenip iyi puanlar yapan çoğu kişinin GK-GY'si 70 küsurlarda. Branş sıralaması ÖABT açıklandıktan sonra (ağustos gibi) hem öğretmenler hem de bizler için topluca açıklanacağı için net puan tahmini yapamayız. Kişisel öngörüm bu puan türlerinden 80,00 ve üzerindeki arkadaşlar gemileri yakıp çalışsın şeklinde
-
Gk gy yapan herkes bu sınava giremez girse bile sınavı geçemez. Bence sıralamaya bakmadan denenir.
-
Arkadaslar sansinizi deneyin ben hukukcuyum benim puanim da 89 ve cevremde simava giren tum hukukcu arkadaslarimin puani 85 ustu ama bu sinavi gecemeyecegimiz icin basvurmayacagiz sabah baktik basvuralim dedik ama icerigi okuyunca vazgectik dediginiz gibi ogretmenler ve muhendisler de var airalamada hukukcular da 80 e kadar duser bence basarilar
-
@odtüsbky katılıyorum ️
-
@odtüsbky çalışmaktan kimseye zarar gelmez ama fazla iyimser bir analiz olmuş.muhendislerin coğunda isletme diplomasida oluyor. basvurup girmezler sinava
-
demek alacakları arkadaş alan konusunda gerizakalı fakat gk gy yapmış:D ilana çıkmasaydı işe alım süreci nası boktan yönetiliyor görüyoruz.
-
branş bazlı sıralamalara örnek teşkil etmesi açısından yazıyorum.
kpss 2014 p3 sıralamam 3900
iibf sıralamam 500.o senenin çift sene olması sebebiyle iibfliler iyi hazırlanmıştı. bu sene ilk 6-7 bin ciddi şekilde şanslı. gerisini bilemem.
-
belki alınacaklar hazırdır. o yüzden böyle olabilir. p44 80 üstü istemesi daha mantıklıydı.
-
Arkadaslar benim p2 81.9 genel siralamam 15 bin . puan olarak basvuruyorum ama şansım olmaz mi
-
P1 puanım 84 gelme şansı var midir acaba ben yine başvuracam ama ona göre çalışmaya başlayayım diyorum
-
Yazmayım demiştim fakat gereklilik hissettim. Bazı arkadaşlar A kadroda hizmet vermeyi düşündüğü halde rahatsız olduğu hususu uygun bir dille eleştirme yeteneğine dahi sahip değil ancak buraya gelip genel yetenek yapabilen insanları gerizekalılıkla itham etme cüretine sahip.. Konuyu çok saptırmak istemiyorum matematik çözemediği halde sözel sorularla iktisat alanında yetkin zannetmesin kimse kendini.. Keza analiz kabiliyetini ölçen olay sorularının bulunmadığı hukuk testi için de aynısı geçerli. Kurum böyle bir yola gitmiş, kararı tartışılır elbet.. Fakat yazılı alan sınavının yapılıp 70 barajının olduğu bir ortamda alan bilmeyenlerin gireceği iddiası komik. Platon akademinin kapısına keyfinden "geometri bilmeyen giremez" yazdırmadı. not: p2 ve p44 puanımın ikisi de 92 kendimi bu denli yetgin görmüyorum önemli olan kurumda üzerine ne konulduğudur ve bunu yapabilecekleri tercih etmeleri gayet makuldür.
-
Arkadaşlar 88 benim de. İhtimali var mıdır çalışmaya başlamalı mı?
-
ilan içeriğe bakmayıp başvuracak aday sayısı da çok olacaktır, bir de çift yıl olsaydı çok yüksek kapatırdı da şimdi yine bi nebze düşük kapatır. şu güzelim kurumun yaptığı işe bak arkadaş. 88,9 p1 var alan da iyi sayılır, ortalama başarı da istemiyor fakat toplamda 70 istiyor o da çok. kıt okumamaları lazım ki bi 10 kişi olsa da kazansın. zor sınav. başvurmayacam gibi.
-
Ilk ilan geldi öyle böyle. Ben bu sene puan türlerini ayirmalarindan bolca supriz bekliyorum.her kurum kafasina gore takilacak gibi.yani p48 i cok iyi olan arkadaslar bence cok puana guvenmeyin derim. Örnegin maliye bakanligi sinavlarinda maliye nin agirlikli oldugu puani, sgk ceko nun %40-50lere varan puanlari isterse hiç sasirmam.
Bence 80 lere düşmez ama 84-86 arasi kapatir diye tahmin ediyorum.
Söylemeden geçmeyeyim 4 alan dersinden iddiasi olmayip gk gy cok iyi yapmis biri basvuru yaparsa boş basvuru yapmis olacak lutfen kimsenin hakkina girmeyin.
Umarim bol ilanli günlerin habercisi olur bu ilan.
Matematiği hukuk ve iktisat ile karşılaştırma yapmak çok saçma bu arada..neyi neyle kiyasliyorsunuz.. -
Renkli rüyalar oteli.
-
8840 sıralama ile şansım olabilir mi? P2 83.7
-
Umarım gy-gk si iyi olup ama alanı iyi olmayan yada kendine güvenmeyenler sırf başvurdum geldi demek için başvurmazlar.
-
@paretowilfredo kardeşim bu meslek hakkında daha önce tanıtımını yapıldımıydı. Yapmadıysan beklemedeyiz inşallah
-
kdk ya yazmak lazım bu durumu.