Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
Önümüzdeki öğretmen ve mühendislerin olmadığı bi sıralama görebiliyormuyuz?
-
@vlkrt branş bazlı sıralamada bölüm bölüm görebilirsiniz.
-
P2 : 90 ile bende başvuruyu yaptım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@atanamayanörtmen branş bazlı sıralama henüz gelmemiş galiba. Tahmini ne zaman gelir sizce?
-
@armindo kaç puanla kapatır acaba fazla iibfli olacağını sanmıyorum gkgy yüksek yapan
-
@vlkrt 300 kişi az bir sayı 87-88 civarından düşeceğini sanmıyorum pek ama boş bir öngörü tabi elimizde veri yok hiç.
-
@armindo bende beklemedeyim bilmiyorum geçen sene 2 hafta sürmüştü.
-
@atanamayanörtmen o kadar kısa sürede açıklıyolarsa çok iyi. kafada sorular var baya
-
Meslek tanıtımında bahsi geçen Asalet sınavı, yetki sınavı, tez ve yeterlik sınavı gibi aşamalar KGK'ye özel mi yoksa her uzman yardımcılığı sürecinde olan aşamalar mı?
-
@didyoueversober tamamında var
-
Basvuruda p1 ve p2 de ayri ayri yaziyodu. Normalde yuksek olani secip ona gore basvurmamiz gerekmiyo mu ? Benim p2 puanim daha yuksek ama onu secemedim. Kurum hangisi yuksekse onu mu sececek kendiliginden ?
-
2016 da 84-85 civarı birinin iibf branş sıralaması kaçtı p1 de?
-
@Sucuklu_Oralet tamam hocam en 90 sizsiniz başlığı okuyum dedim baştan aşağı sadece sizin 90lari gördüm
-
@Sucuklu_Oralet merhabalar, ben 80 le basvuruyorum
-
hakkında bilgi verecek kisiler kısmına illa ki kamu çalısanı mı yazmalıyız?
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün birşey farkettim.
Herkes bu kuruma başvururken asıl p1-p2 sıralamasını soruyor ya. Yani öğretmenlerin falan olmadığı sıralama. Ben şöyle yorumladım:
Benim p2: 80 puan: 22900 sıralama
P44: 80 puan: 3900 sıralamaAcaba, öğretmenleri aradan çıkardığımızda benim muhasebeli gkgy sıralamam 3900e mi denk geliyor?
Siz ne düşünüyorsunuz?
-
@bytheodoras sağlıklı bir değerlendirme olmaz. Benim p2: 91 sıralama 430, p48: 83 sıralama 2500
-
P44 mü 83? p48 mi 83?
Ben p44 ile kıyas yaptım.
%20 gk
%20 gy
%60 MuhasebeYani bu kuruma başvurabilecek kişi sayısı görebilmek için.
-
@bytheodoras eger muhasebe netin ortalama bi seylerse yaklasik sonuc verir.ortalamadan kastim adam akilli calisanlarin ortalamasi mesela ilk 5000 dekilerin muhasebe ortalamasi.
-
benimki de 3900 olduğuna göre, yorumum yaklaşık olarak doğru sayılabilir o zaman.
öyleyse, kurum 300 kişiyi yazılı sınava davet edeceğine göre, p44'te ilk 500 dekiler avantajlı sayılabilir. tabi ilk 500dekilerin hepsinin başvurup başvurmayacağını da bilmiyoruz. ama demek istediğim sınava çağrılacak olan kesim büyük ihtimalle p44'te ilk 500dekiler.
Yada neyse. Çok da dikkate almayın bu yorumu yine de. Olmayadabilir.