Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
@Deschain önceki senelerde gitmiş ama tabi bu bu sene de mutlaka teklif gider anlamına gelmez.
-
@tolkinkebaut kariyer sitelerine ilanlar düşüyor oradan takip edebilirsiniz.
-
@tolkinkebaut LINKEDIN ve KARİYER.NET üyelikleri açın. Linkedin'den bankaları takipleyin. Zaten twitter facebook gibi, timeline var. Önünüze düşer.
Kariyer.nette ise belli zaman aralıklarıyla "müfettiş", "management trainee" "mt" "iç kontrol" " denetmen" şeklinde aramalar yaparsanız bankaların müfettiş yrd, MT ilanları çıkar önünüze. -
@mxmcv Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@Deschain önceki senelerde gitmiş ama tabi bu bu sene de mutlaka teklif gider anlamına gelmez.
Bakalım hocam hayırlısı olsun. Benim tek görüşmeydi ve 20-25 dakika iyice sıkıştırdılar
-
burası olsaydı bari en azından,1 senedir kamu kurumlarından red alıyorum,burda da sen albaraka da durmassın gidersin dediler.dururum,gitmemfalan da dediysem nafile.10 civarında kamu olumsuz kariyerime,ilk özel sektör mülakatını da eklemiş oldum.
-
@Deschain hepimizin hakkında hayırlısı olsun hocam ️
-
@mxmcv Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@Deschain hepimizin hakkında hayırlısı olsun hocam ️
Bu forum iyiymiş ya yeni üyeyim ben ^^
-
Sonuçlar hakkında bir bilgi alan var mı? Ne zaman açıklanacakmış?
-
Bana 10-15 gün içinde açıklanacağı söylendi.
-
Net bi tarih duyan var mı arkadaşlar , sonuçlar için. Ayrıca Mülakatlar bitti mi şuan
-
@scofield Bana geçen hafta cuma günü telefonla ulaşılamamış. Pazartesi günü bankayı aradığımda bu hafta mülakatların olduğunu, ben ve benim gibi geçen hafta ulaşılamayan adayların perşembe ya da cuma günü aranıp mülakat için davet edileceği söylendi. Özetle mülakatlar devam edecek.
-
@term04 sizin adınıza sevindim kendi adıma üzüldüm hocam ben bu hafta biter diye bekliyordum mülakatlar açıkçası ️
-
@term04 hayırlısı olsun o zaman bekleyeceğiz artık
-
Var mı gelişme arkadaşlar , bugün mülakata giren aranan vs ?
-
Beklemedeyiz.
-
Bugün müfettiş yardımcılığı mülakatı olan var mı arkadaşlar?
-
@Deschain Mülakatı haftaya sarkan var mı onu da sormak lazım.Ben haftaya referans kontrolü ve tekliflerin başlayacağını düşünüyorum. Eylül işbaşı olacak sanırım. Diğer bankalar da bitirdiler neredeyse müfettişlik ve mt süreçlerini.Ben geçen hafta girdim. O zaman 10-15 gün içerisinde tamamlanır denmişti
-
@chiefexecutive Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@Deschain Mülakatı haftaya sarkan var mı onu da sormak lazım.Ben haftaya referans kontrolü ve tekliflerin başlayacağını düşünüyorum. Eylül işbaşı olacak sanırım. Diğer bankalar da bitirdiler neredeyse müfettişlik ve mt süreçlerini.Ben geçen hafta girdim. O zaman 10-15 gün içerisinde tamamlanır denmişti
Bence de haftaya başlar. 2. Mülakata girenlerin bir adım önde olduğunu düşünüyorum şahsen.
-
@Deschain aynen bana sürecin olumlu olduğunu sadece referans kontrolünden sonra isimler yönetime onaylatılacak sonra da teklifler yapılacak gibi bir şey dendi.Haftaya teklifler yapılıp bayramdan önce evrak teslimlerine başlarız diye düşünüyorum.
-
Referansı arananlar var mı içinizde ? Arama falan olursa belirtelim burada