Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
Davet alan var mı arkadaşlar?
Müfettişlik 9 temmuz imiş
-
Ben davet almışım. Maşallah baya kapsamlı bi sınav yapmışlar. Geçen senelerde giren veya sınavın biraz daha detayını bilen var ise yardımcı olabilir mi?
Bir de Albaraka nasıldır, iyi bir banka mıdır? Ortalama kaç sene müfettişlik yaptırırlar? Turneler kaç aydır? Maaşı iyi midir? Turneler bitince sabite geçme işi nasıl oluyor? tarzı sorular da gelmedi değil aklıma -
@armindo dostum davet mesaji nereye geliyor
-
@best_effort sms geldi. ayrıca kariyer.net e de geldi.
-
@armindo anladim. Tebrik ederim. Ingilizce durumunuz nedir?
-
@best_effort b düzey yds var hocam
-
@armindo masallah kardesim. Allah arttirsin. Sorum su: ingilizce konusunda, kelime eksikligi yogun ve daha cok okuma yapip anlamayi da gelistirmem gerekiyor. Bu baglamda sizce ne kadar dikkate alirlar ingilizceyi?
-
@best_effort hocam maalesef hiçbir fikrim yok. daha önce hiç müfettiş yrd sınavına da girmedim bu ilk olacak. kaç soru olduğu falan da belli değil. bir şey diyemiyorum maalesef.
-
Bana da Müfettiş yrd daveti geldi ancak 2017 kpss den sonra pek derse bakamadım okul sınavları yüzünden, kpss fena gelmedi. Birde bu kompizosyon ne olacak tam olarak ayrıca ingilizce ne düzeyde etkili acaba ben geçen yıl yds den 45 almıştım
-
Merhaba Denetçi Yrd. sınavına davet aldım. İngizlice ve alan sorularının zorluk derecesini bilen var mı ?
-
komposizyon sınavı dedikleri ne oluyor?
İngilizce sınavı test mi olacak yoksa komposizyon sınavı dedikleri böyle bişey midir? daha önce giren bilgisi olan var mıdır? -
Hocam bende bilmiyorum. Bilgisi olan yok galiba. Pazar günü girip göreceğiz.
-
Soruları hatırlayan var mıydı? Ya ben şunu merak ediyorum. Sadece ingilizce mi 4 şıklydı? Kafam karıştı
-
@ordinal-fayda evet hocam sadece ingilizce 4 şıklıydı.
-
@armindo teşekkürler
-
Arkadaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında bir fikri olan var mı? Gece senelerdeki sınavlar hakkında bir bilgisi olan vs
-
@mxmcv 2 hafta içinde açıklanır dediler sınavdan önce. kariyer.net i takip edin oradan haber vericez dediler bir de.
-
Merhaba arkadaşlar sınav nasıldı ?
Genel Yetenek sınavında 50 soru 20 dk verdiler. Süre yetmedi. Alan soruları basitti 50 soru 20 dkda yapılabilir şekildeydi. Kompozisyonda 2 konu vardı. İkisinden birisi hakkında kompozisyon yazılacaktı. İngilizce soruları hakkında bilgim yok salladım -
Sınav çok baştan savma bir sekilde organize edilmisti. Ben denetci sinavina girdim. Katilim bankaciligiyla ile ilgili sorular haric digerleri normal duzeydeydi ama ingilizce de paragraf sorulari cok fazlaydi o yuzden zorlandim biraz. Ama tabiki hepsinde sure cok azdi. Ins herkes icin hayirlisi olur. Bu arada albaraka hakkinda sinavlari cok kisa surede acikladiklarini duydum ins erkenden aciklarlar.
-
@hazirlanan Organizasyon konusunda haklısın hocam. 2 hafta içinde açıklanacağını söylediler.