Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
arandım, mail almadım. unuttular heralde
-
Ben de 3'e doğru arandım 6'ya doğru da kariyer.net'den mülakat daveti geldi. Bu arada konu kaynamasın; maaş, harcırahlar (iç-dış), tazminatlar vs bir duyumu-bilgisi olan yok mu?
-
@mxmcv maaş harcırah olayları hiçbir forumda konuşulmamış albaraka ile ilgili. acaba tembihliyolar mı nedir ya
Bu arada hocam mail hala gelmedi, zahmet olmazsa bi kopyala yapıştır yapabilir misin? -
@armindo
"Sayın ***,
*** adındaki özgeçmişiniz için "Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş." firması sizi mülakata davet ediyor. Gelen Kutusu' ndan ulaşabilirsiniz." bu mail kariyer.net'den geliyor ve sitedeki gelen kutusuna yönlendiriyor. -
Bize niye gelmedi bu mail anlamadım
-
@mxmcv hocam kesin mülakat yeri için sormuştum aslında Ümraniye'deki Genel Müdürlük değil mi mülakat yeri?
-
@armindo aynen genel müdürlük hocam.
-
Bana az önce mail geldi haberiniz olsun bekleyen arkadaşlar
-
@gariban-guy aynı şekilde bana da yeni geldi hocam.
-
Arkadaşlar merhaba. Aranızda müfettiş yardımcılığı için kişilik envanterini tamamlayıp mülakat için davet alan var mı ?
-
@term04 önceki sayfalarda yazan var, başka forumlarda da gördüm 8-9 kişi.
-
Müfettiş yardımcılığı için kişilik envanteri doldurmam gerektiğine dair mail aldım ve testi de zamanında tamamladım. Olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım. Moralim bozuldu açıkçası. Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar.Herkese başarılar diliyorum.
-
@term04 kariyer.net üzerinden de mi cevap gelmedi hocam. Keşke cuma günü mesai bitmeden arasaydiniz bankayı. Pazartesi sabah erkenden de arasanız iyi olur.
-
@Duryy Valla gelmedi hocam. Mesai saatinin sonuna kadar bekledim bir ihtimal gelir diye ama gelmedi.
-
Müfettişlikten eleyip uzmanlık falan teklif ederler mi? Bugüne kadar müfettişlik mülakatından elenip teklif almayan görmedim ama inşallah bir teselli ödülü olarak uzman yardımcısı teklif ederler
-
Sanırım müfettişlik mülakatları bugündü, nasıl geçti arkadaşlar nasıl bi ortam vardı
-
Ortam çok iyiydi. Diğer banka mülakatlarına hiç benzemiyordu. İnsan kıymetlerindeki ve mülakattaki insanlar gayet sıcakkanlıydı. Hayırlısı olur inşallah.
-
Ne tip şeyler soruyolar mesela bir kaç örnek verebilir misiniz. @hocaamca
-
Teknik soru yok arkadaşlar rahat olun. Her iki aşamada da tamamen sizi tanımaya yönelik kişisel sorular geliyor, ortam çok rahat. Kendiniz olun, kasmayın.
-
İl dışından otobusle gelenlere ulasim acisindan bilgi verebilecek var mi? Bir de ortalama kac saat suruyor mülakat ve butun islemler donus bileti kac saat sonra alsak mantikli olur?