kpss konu anlatımı ve soru bankaları
-
arkadaşlar fotokopi olarak ankarada çıkarttığım kitaplar var ihtiyacım kalmadığı için kullanmak isteyen arkadaşlara yollamak istiyorum atmak istemiyorum isteyen olursa yazarsa sevinirim.birazdan yazıcam tüm kitapları
-
tvs ve vergi hukuku nurettin bilici 2016 baskı
maliye çıkmış sorular 4t 2017
657 muhasebe soru bankası 2016
guy çıkmış adem kılıç 2015
tvs vergi hukuku çıkmış özgün cengizhan doğruyol
4t özgün soru bankası 2015
657 hukuk soru bankası 2015
4t maliye konu anlatımı 2016
pareto maliye konu anlatımı 2015
konsensus hukuk çıkmış sorular -
Arkadaşlar istanbul da isteyen olursa KPSS için muhasebe iktisat dersleri anlatmayı düşünüyorum cüzi ücret karşılığında. Lokasyon merkezi olursa iyi olur hatta duruma göre grup ders anlatabilirim bilginize. 2016 KPSS MUH.27 net/30 soruda iktisat ise 25 bunun dışında kurum sınavlarına hazırladığım için bilgilerim taze sayılır. Eğer bayram ertesi iş görüşmelerinden sonuç alamazsam isteyen arkadaşlara not dahil ders anlatımı hatta kpss a koçluğu yapabilirim iyi çalışmalar.
-
merhaba arkadaşlar,benim de kpss kitaplarıma ihtiyacım kalmadığı için kullanmak isteyenlere toplam 150 tl ye satacagım.aslında bağış yapmak istiyordum fakat malesef ihtiyacım var..
kamu maliyesi savaş yayınları 2014 basım
iktisat soru bankası makro yayıncılık
ceteris paribus iktisat soruları 2 cilt yüksel bilgili 2014 basım
sınav sınav tamamı çözümlü çıkmış sorular iktisat yüksel bilgili 2014 basım
dönüşüm soru bankası kamu 2014
dönüşüm soru bankası özel 2014
hukuk soru bankası makro yayıncılık
hakimim 657 yayınları 2014 basım
muhasebe soru bankası makro yayıncılık
ferhat yıldız çıkmış muhasebe soruları
themis iktisat ve muhasebe soruları
gazi kariyer soru bankası 2014 basım
657 yayınları gelir uzman yardımcılığı mülakat
kamupark yayınları sayıştay çıkmış sınav soruları deneme
karşılaştırmalı iktisat okulları yüksel bilgiliyukarıdakilern hepsi orjinaldir,fotokopi değildir.kitaplarda temiz kullanılmış olup sadece açıklamaların altı çizilmiştir.konu anlatımlı kitap ve not istersenizde verebilirim
konsensius 2 cilt fotokopi
-
yazıklarımın hepsini verdim arkadaşlar herkese iyi çalışmalar
-
Bende daha önce bir başka iletinin altına yazmıştım görmeyen arkadaşlar için buraya tekrar not düşeyim.2015 İhtiyaç yayınlarının tüm alan ve gygk konu anlatımlı kitapları ve soru bankaları mevcut.Özelden veya buradan cevap yazarak iletişime geçebilirsiniz.
-
"Zeynel Dinler Çıkmış Soruları" olup satmak veya hediye etmek isteyen özelden yazabilir
-
@krtdtl ne kadar?