2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
-
@ilerlemeyedevam, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@figo102009 Peki kpssye oranla zorluğu nasıl
Buna tam manasıyla 1-2 gün içinde yanıt verebilirim. Elimdekiler bitince. Ama bir tane bakmıştım. Orta seker diyelim. Ne zor ne kolay.
-
Elinde kendi tutmuş olduğu ya da başkalarından almış olduğu hiç farktmez osmanlı duraklama, gerileme ve dağılma dönemine ilişkin notu özeti olan ve bunu paylaşacak olan var mı?
Yardımsever insanlara çağrımdır -
Güncel notu olan var mi?
-
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
Elinde kendi tutmuş olduğu ya da başkalarından almış olduğu hiç farktmez osmanlı duraklama, gerileme ve dağılma dönemine ilişkin notu özeti olan ve bunu paylaşacak olan var mı?
Yardımsever insanlara çağrımdırPadişahlara bölünmüş şekilde var kendi tuttuğum notlar duraklama gerileme diye işine yarar mı?
-
Internette bi dolu vardır baksaydınız...
-
@figo102009 Eyvallah hocam sağolasin.İyi çalışmalar.
-
@north-remembers evet çok işime yarar.
-
@figo102009 tamam bakarım.
-
@buseneatanıyorum ben yarın akşam gibi buraya iliştiririm notları gün boyu kütüphanedeyim gelince hallederim o zaman.
-
@north-remembers çok sağol.
-
Arkadaşlar türkçe için içinde ufak notları olan soru bankası var mı ?
-
@buseneatanıyorum fotoğraf yükleyemiyorum nasıl yapacağım biliyor musun
-
Güncel konulara nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar tavsiyeniz var mı?
-
@nizâmülmülk Güncel hocam diye bir sayfa var hocam ordan 780 bilgilik pdf dosyası var ben onu indirdim ordan çalışıyorum.Tavsiye ederim.
-
Cumhuriyet Dönemi sonrası direk bilgi sorusu olarak geliyor arkadaşlar, o kısmı özel olarak bir kez daha okuyun. 3-4 net az değil, bilgiler akılda kesinlikle kalır.
-
@antimülakat inşallah çok teşekkürler
-
@antimülakat üç dört gündür sürekli tarih okuyup ezberliyorum her şey karman çorman sanki.adımı sorsalar hz. şaban derim o derece durum vahim bende.
-
@buseneatanıyorum tarih kısa sürede okunup bitecek gibi görünse de ciddi bilgi içeren ve biribirine çok rahat karışan bir ders. O anlamda handikap olacak ama siz yine de sonuna kadar devam edin.
-
@buseneatanıyorum tarihi en sona atarak ben de o azabı cektim bitti çok şükür suan deneme cozuyorum bakalim artik olduğu kadar
-
@olursaolur benim ilk tarih denemem sanırım pazar sabahı olacak