2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
27-28 Mayıs’ta yapılan kamu personeli seçme sınavında Pazar günü yapılmış bulunan işletme muhasebe istatistik oturumunda sınava giren birçok arkadaşın muhasebe testinde verilen 50 dakikalık zamanlarında soruları cevaplamak yerine peçeteye sıraya soruları yazıp sonraki istatistik testinde bu soruları çözümleyip kopya girişiminde bulunduklarını bizzat kendileri KPSS gruplarında dile getirmiştir. Eğer bir süre veriliyor ise bu süre herkese eşit uygulanmalıdır. Eşitlik anlayışı da bunu gerektirir ve anayasamızda pozitif ayrımcılık ile addedilenler arasında bu sınavda bu girişimde bulunan kişiler yer almıyor ise ki yer almamaktadır bu halde bu kişilerin bu eylemleri eşitliğe aykırıdır ve haksızlık teşkil etmektedir. Sıraya soruları yazmak peçeteye soruları yazmak fiilinin kopya girişiminde bulunmak ile eşdeğer olduğu yadsınamaz bir gerçektir hal böyle iken bu kişilerin kamera kayıtları incelenerek tespit edilmesi, ve sınavlarının geçersiz sayılması elzem durum teşkil etmektedir. Bu faaliyet gerçekleştirilirken gerekirse sınav kağıtları ile optikleri karşılaştırılmalı ve haksız yere kimse mağdur edilmemelidir. Eğer soruları bu yolla bir yerlere yazıp hiçbir işe yaramayan istatistik testinde 60 dakika boyunca o soruları çözüp optiğe işaretleyenler cezalandırılmaz ise büyük bir haksızlığın üstü kapatılmış olacak ve başta ÖSYM olmak üzere bu gibi durumlara göz yumanların toplum huzurunda güvenilirliği yerle bir olacaktır. Tüm bu sebeple bu kişiler hakkında işlem başlatılıp bu kişilerin incelemeye alınması ve bir sonraki sınavlarda bu vb. olaylar ile karşılaşılmaması için oldukça zaman alan muhasebe testinin de süresinin uzatılmasını arz ediyorum.
Kaynak: şikayetvar.com
-
@jakuppp tamamdır hocam teşekkür ederim BDDK dedin bitirdin beni akşamına siparişi vereyim o vakit
-
@sofuoglu rica ederim hocam
-
Ahmet Nohutçunun Kanunnamesinin Eylül baskısını alan veyahut inceleyen dostlar oldu mu, nitekim bu baskıdan evvelkiler de epey noksanlıklar olmuş bu baskıda o noksanlıklar giderildi mi acaba bilgisi olan varsa aktarırsa sevinirim
-
bu süreç muhasebeyi anlamanızı kolaylaştıracaktır
https://hizliresim.com/zM6M1Y -
@alican-dovletov Hocam burada kendi isminizle yardım etmeniz bana gerçekçi gelmiyor. Defalarca gerek twitter hesabınızdan gerekse mail aracılığıyla, özellikle de finansal analiz tarafıyla alakalı 30'a yakın hatalı sorunuzu size iletmeye çalıştım, doğrusunu öğrenebilmek adına. Onların hiçbirine yanıt vermeyip burada kendi isminizle destek olmanız garip geliyor. Yine de emeğiniz için teşekkürler.
-
Merhaba arkadaşlar özel hukuktan konu anlatımı tavsiyeleriniz var mı geçen sene muratın fasiküllerini kullanmıştım beğenmiştim ancak bu sene 2 ay sonra çıkaracaklarmış ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum var mı başka önerileriniz
-
@adamslani06 bu iletmeye çalıştığın soruları kanıtlarsan sevinirim. yani attığın soruları tarihleriyle beraber ekran görüntüsü alıp atmanı bekliyorum. çünkü benim bundan haberim yok. ayrıca bana soru soran birine ben mutlaka dönerim.
-
@alican-dovletov
Kanıt mı? Ekran görüntüsü mü? Kpss geçeli 3 ay, sorular sorulalı 4-5 ay oluyor. Ben de birçok algısı açık insan gibi defalarca detay görüntülemesi yapılan twitlerimin cevaplanmadığını görünce, ilgili twitleri sildim. Ama denemeleri hatırlıyorum, soruların da bir kısmı hafızamda. Kurum ismi vermemek adına şuan yazmıyorum. Sözümün arkasındayım, cevap vermediniz, burada da tablolarınızla varlığınızı hissettirmektesiniz oysa.
Neyse, sizi şahsen tanımam, kitaplarınızdan da birçok şey öğrenmişimdir onun için de ayrıca minnettarım, emeğinize sağlık fakat akademik kariyeriyle boğuşurken maillere cevap verme hassasiyetini ve nezaketini gösteren Hocalarımıdan kalma alışkanlığımla, bu eleştiriyi tarafınıza iletmek istedim. İleride, umarım yalnızca sizin anlattıklarınızla değil bizim sorduklarımızla da sizden daha fazla bilgi ediniriz. Saygılarımla. -
@adamslani06 bende druyordur ben silmem yaz bana twiterden veya mailden bakacam eğer haklıysan ben kendimi ifşa edecem burada. yoksa kanıtsız iftira atmaya devam ediyorsun demektir.
-
@adamslani06 bir de 1- 2 soru değil 30 soru diyorsun bu büyük iddia. bunu kanıtlamak zorundasın eğer iftira atmıyorsan. o kaynak hala duruyordur illa ki 3 -4 tanesi nerede sorduysan. görmek istiyorum.
-
@alican-dovletov
Ben siz diye hitap ettikçe, emeğine duyduğum saygıyı, ilgili iletilerimin tamamında ifade etmeye çalıştıkça sen, "sen" diye hitap ediyorsun, iftira vs gereksiz söylemlerde bulunuyorsun. Sanırım pozisyonunun burada ya da başka mecralarda bu hakkı sana verdiği kanaatindesin, derin bir hata bu 1
İkincisi iftira demişsin de yahu hakaret mi var? terbiyesizlik mi var? emeğe ihanet mi var? Vurgulayarak tekrar belirtiyorum, şahsen attığım ve tarafınca görüntülendiğine emin olduğum (sonrasında silinen) twitlerimin hiçbirine cevap vermemişken, sosyal medyada "bilmem kaç arkadaşını ekleyen, etiketleyen (artık her neyse) kişiye kitap hediye" demen veya buraya gelip kendi adınla tablo paylaşman oldukça yapay geldi, bu nedenle de pazarlamaya gösterdiğin özeni, ürünlerinin arkasında durarak da göstermen gerektiğini düşündüğüm için, saygısızlık yapmadan belirttim, belirtirim de, deme ki kuru kuru yazıyorsun, özelden iletişim bilgilerimi de veririm orada da açıklarım. Baskın yazımla da geride duranın nutku tutulsun...Hem iftira atılacak ne durumun var ben anlamadım? Yani normal bir dershane hocası olarak, dersinin ayrıca dershanenin derece öğrencisinin videosunda birçok kez denk geldiğini dile getirdiği gibi bir olumsuz yorum da ben yaptım. Ne ki yani altın kaplama mı?? Ya da şahsına bir yıkıcı itham mı var?? Bu kadar pazarlama yapabiliyorken, en ufak bir eleştiride bu kadar parlamak niye? Soruları cevaplamamış olduğun iddiasının nesi iftira?
Kendini açıklama değil de beni mahçup etmenin derdine düşer olmuşsun gibi geldi. Sen soru yazdığın, adını yazdırdığın kaynakları bilirsin, ben kurum adı vererek problem yaşamak istemem. 10'lu deneme var açıklamalarıyla meşhur, bir de 7'li bir deneme var köklü bir kurumun çıkardığı, o denemelerde çok fazla hata var. 2018 basımı hepsi, sen bilirsin bence.
Ve bu kadar adayın önünde tekrar edeyim, biz öğrencilerin derdi, ihtiyacı pazarlama, iletişim, tabiri caizse magazinsel taraf değil akademik öğreti, ilgi ve emek. Aynı kitabı 10 sayfa değiştirip, tekrar basmaktansa yol gösterici olunması temennisiyle. Burada bu konu uzarsa ihale bize kalır. Benim diyeceklerim bunlar. Herkese de hayırlı akşamlar olsun.
-
uygunsuz üslup sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@adamslani06 o kadar konuşmuşsun ama hala kanıt yok fazla konuşunca yalanın üstü örtülmüyor kardeşim. Saldırganlaşmadan iddianı kanıtla. Yoksa hem müfteri hem yalancısın. Belli ki çok rahatsız olmuşsun ama kendi adımla paylaşımlarıma devam edecem. Senin gibi fake hesap arkasına saklanmıyorum en azından.
-
@adamslani06 Daha önce sorup da cevap alamadığını kanıtlayamıyorsun bari o denemelerdeki hatalı dediğin soruları at, varsa yanlış düzeltelim. Denemeleri de mi attın yoksa
-
@alican-dovletov
Öncelikle benim son yorumum üslup gerekçesiyle kaldırıldı @paretowilffredo @Antimülakat bu hoca görünümlü liseli arkadaş aleni hakaret etmekte. Onun yorumu neden durur?
Sana gelince, instagramdan yorumumu kaldır, burada yorumum kalksın hala ergen gibi zırvayla olayın üzerini örtmeye çalış. Sen bana paspas diyemezsin dersen cevabını alırsın bunu bi belirteyim.
Özelden hangi denemeler olduğunu yazdım. Az biraz iş etiğin olsa hangi işlerde zırvaladığını kestirebilir, ona göre kendin itiraf ederdin şu sorularım hatalıydı diye. Hem kaç öğrenci çözdüğü denemeyi üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen tutar? Gerçi ne bileceksin ki işin öğrenci değil pazarlama.
Hakaret etme, terbiyesizlik yapma, sana başında dedim iletişim bilgimi veririm diye. Ne hesabı ne nicki? Sen herhalde bizi, yanında çay içince olgunlaştığını sanan, kendi kendine mutlu olan saçma öğrencilerinden sandın sanırım. Had bilelim çizgimizi aşmayalım.
Eleştiriye tahammülü olmayan, ucuz reklam girişimleriyle bilgisini satan adamlar elbette günü geldiğinde kendilerini ifşa edeceklerdir. -
@adamslani06
Ben rahatsız olmadım sen hakaret etme sabaha kadar paylaşım yap gram umrumda olmaz. Ama tanımadığın bir insana paspas diyecek kadar, "acıttı" fiilini kullanacak kadar yozlaşmışsan da o senin karakterin. Bana hakaret etme demişsin kendi ifadelerin aha da burada:
https://i.hizliresim.com/g67DdQ.png
Baya beni hakaretle, kendi çapında ifşa ile yıldıracağın kanaatindesin de sözüm sözdür önümüzdeki haftaiçi kurumuna kadar gelip burada yazdıklarım tamamını yüzüne de söylemezsem namert olayım. Haddini bil, pazarlama yapma, başını eğ ve de ki adam bana sadece bir hususta şikayetlendi, ben bu kadar terbiyesizlik yapmalı mıydım de. -
@adamslani06 @alican-dovletov haaaa şimdi anladım
https://hizliresim.com/DDQ1g1
Fikrin bu olduğu için zikrin de bu. Bu nedenle bu kadar sündürdün... Pes doğrusu. Allah inş akıl fikir verir. Benim sana gücüm yetmez seni magazin forever ya da survivor paklar Hoca. -
@adamslani06 ye katılıyorum. Ayrıca dersane hocalarının burada paylaşım yapmalarına izin verilmesini de doğru bulmuyorum. Çünkü çoğu, ticari kaygılarından dolayı bu tarz işlere yöneliyorlar. Forum yönetimine tavsiyem hiçbir dersane hocasının burada paylaşım yapmaması.
-
@adamslani06 tabi ki pes ediyorum bu seviyeye inemem kardeşim.