2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@kilici Verdikleri yayınlar kötü codex diye bi yayın veriyolar amatörce hazırlanmış belki bu yıl biraz daha geliştirmişlerdir ama pek sanmıyorum. Ders programı olarak da şöyle bir sıkıntı oldu. Ben 2016 ya hazırlıkta gittim. O yıl sınav temmuzdan mayısa alındı hatırlarsınız. Bu sebepten epey bi sıkışıklık oldu konular ancak yetişti tekrar falan olmadı ama bu dershanenin suçu diil tabii ki. denemeler yapıldı evet ama biz tabii konuları bitiremediğimizden pek giremedik. Alan denemeleri fena diildi sonradan alıp baktığım kadarıyla. Kalabalığı sorun etmessen yazılabilirsin ama dediğim gibi çok kalabalık oluyo ön sıra kavgaları yaşandığını biliyorum Bir de hukuk konusunda çok başarılı diilller. Diğer dershaneleri bilmiyorum ama themis in yayınları ve verdikleri kitaplar güzel. Orayı değerlendirebilirsin belki....
-
@kilici muhasebede sosyal hocanın verdikleri yeterli olmaz. Erçağ ceza hukuk ise çok iyi değil. Sosyal hocaya idare hukukunda iyi diyorlar. Ümit hoca anayasa da çok iyidir. Tufan Samet makroda iyidir diyebilirim. Erol Bulut hocada kötünün iyisi diyebiliriz. Muzaffer hoca sanırım daha bir kaç yıllık hoca, bizim okuldan mezun, ben bilgi ve tecrübe açısından daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Bu kpss dershane piyasasının da bu kadar değişken olması beni çok şaşırtıyor. Monopol dershanesini kuranlar Themis'e geçmişlerdi şimdi bakıyorum çoğu Makro Akademideler. Seneye ne olur bilinmez.
-
İstanbul Avrupa yakası için Bakırköy beyaz kalem i önerebilirim. ben avcılar şubesine gittim, ilk senemde 'sıfır bilgi' ile Türkiye 21.si oldum p48de. Daha fazla bilgi için özelden yazabilirsiniz
-
........
-
Makro'ya gidenlerden duyduğum genel yorum şu; iktisatçılar iyi ama diğer konularda disiplinsizlik çok oluyormuş. Ders saatleri değişimi, ders iptalleri, kaydırmalar vb. Bunların çok sayıda olması büyük bir eksi. Themis ya da Data konusunda bilgisi olan var mı? Bir de Pegem, soğuk bir yapısı var diye duydum. Gidenler fikir belirtirse güzel olur.
-
Makro mu monopol mü? Bu ikisinden birine yazılacağım..
-
Bu iki dershaneye giden varsa karşılaştırabilir mi ?
-
@uzmanyrdd themis'i neden elediniz acaba.bende makro themis ve monopol arasında kaldım.zaman geçiyor biran önce yazılmam lazım.
bir de bazı dershaneler hukuku başa iktisadı en sona koymuş başla bitir sistemiyle.iktisatı sona koymaları sıkıntı değil mi zorluk derecesini düşününce?tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim. -
Dostum zaten herşeyi mükemmel bir dershane yok olmasıda düşünülemez zaten. Ama makro ve monopolün hocalarından genel anlamda herkes memnun. Themis hukukda maliyede iyi diye biliyorum kötü bir kurs değil ama iktisat makro ve monopolde daha iyi bence. @iktisatsever
-
@uzmanyrdd evet iktisadı iyi deniyor genelde.makroyla öğleden sonra gidip görüşcem hakkımızda hayırlısı..
-
@iktisatsever Ne yaptın kardeşim görüştün mü nedir sonuç
Arkadaşlar birde dosya akademiye daha önce giden oldu mu hocalar,
İktisat musa ceylan
muhasebe sinan öztürk
maliye mehmet erin
anayasa-idare mustafa arıkan
medeni-borçlar mustafa dinçdemir
ticaret-icra iflas ebru hoca.... -
Gençler fikir verin dosyada yukarıda yazdığım hocalar var.
Makroda muhasebe sinan öztürk
mikro murat bilem
makro tufan samet
maliye sanırım makbule hocaydıMonopolde mikroya erol hoca değil muzaffer hoca gelecekmiş
maliyede özgür şahan
muhasebe adem altay
makro göktuğ şahin
hukukları zaten iyi... -
Aslında dershaneye gidip gitmemekte de kararsızım. Kpss kurları öss kursları gibi değil biz öss ye hazırlanırken öğrenciler hep takıp edilirdı oğrencıyle ılgılenırdı kurslar. Kpss kurslarında soru bile soramıyoruz ders bitiyor hoca kaçmış hemen
-
Eskişehir için kurs önerisi olan var mı arkadaşlar ? Gündüz iş akşam ders pek yapamadım, dershane motivasyon açısından kaçınılmaz gibi geldi.
-
@uzmanyrdd kardeş makroyla görüştüm,dersanenin kendisi yada yayınları için değil ama hocaları nedeni ile yazılcam sanırım.25inde kurs başlıyor ve ben kararsızlıktan sıkıldım.kime sorsam en önemlisi hocalar diyor sırf bu yüzden bu hafta içi kayıt için giderim sanırım.
-
@iktisatsever arkadaşlar nacizane tavsiyem makro akademi falan tam piyasa dershanesi birkaç hocası iyi ama ne müfredat yetişir ne bir sorumlu bulursun yayınları facia denemeleri aynı şekilde kışın donar yazın yanarsınız sizi iş merkezi yönetimine yönlendirirler açıkçası kurumsal olmayan dershane benim gibi bir seneniz heba olmasın.
-
Moraller bozuk
Ya isem yayinciligin gecen seneki videolarini izlerim diyordum bu sene, ozellikle erhan hocanin ticareti medenisi vs cok iyiydi. Ama tüm videolari silmisler youtubedan keske kaydetseydim diyorum kendime cok kiziyorum. Bir umut yinede sorayim, kaydedenler filan var mi hic aranizda -
@kismetnasip Videoların çoğu duruyor güncellemek için silmişlerdir yeni vıdeolar yuklenıyor zaten sıkıntı yok yani
-
@uzmanyrdd sknti su oldu, erhan hocayla sanirim anlasamadilar silmisler. Ama mukemmel bir ticaret/medeni anlatisi vardi. Hepsini dinlemedim ama sinirli ayni haklar ya da kiymetlisi filan mukemmeldi. Tam dinliyeyim dedim silinmis, ona uzuldum.
Ayrica her ne kadar yenileri gelcek olsa da konularin hepsinin yuklenmesi zaman aliyor, o yuzden gecmis videolarin durmasi daha iyi olurdu:( -
@kismetnasip Bu sene daha sistemli gideceklermiş çok gecikmez videolar sanırım..