Türkiye Suriyelilerin vatanıdır
-
@qha02
Bence sen bizimle dalga geciyosun.
Dalga gecmiyosan daha cok uzulcem durum cok vahim.
Arkadas boyle bisey olabilir mi nufusumuz yaslaniyo diye suriyelilere muhtac olmak ne demek hic mi okumadin arastirmadin etmedin saka mi yapiyosun?
Ulkede o kadar issiz varken ki sen de burda is bulmak icin ugrasiyosun, suriyeliler mi is gucu olcak?
Dun yazdiniz gittiniz vatani verdiniz suriyelilere, sonra olayi "din" e bagladiniz, ulkeyi irkci yaptiniz ardindan 1 gun boyunca dusunup bu teoriyi mi attiniz ortaya? Cok akillica bi sebep olmus! Pes.
Valla bence buraya biseyler yazmam bile zaman israfi ama saskinlik icersinde okuyorum yazdiklarinizi.Cok uzucu.
Ulkesini vatanini seven, rasyonel dusunebilen, cok boyutlu yorumlar yapabilen laik genclere ihtiyacimiz var.En azindan temennim bu yonde. -
Bu vatan toprağın kara bağrında
Sıra dağlar gibi duranlarındır
Bir tarih boyunca onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir. -
Gerçekten çok ilginç şeyler oluyor sessizce konuyu takip ediyordum fakat başlığı açan şahsın kesinlikle fitne ateşini tutuşturan muhtemelen aslında Türk ve Müslüman düşmanı olan aslında suriyeli leri hiç sevmeyen kimyasal esadın gönüllü yada resmi bir işbşrlikçisi ciddi bir manipülatör açık bir provokatör ülke gençliğini sokağa teşvik edici anayasal bir suç unsuru taşıyan sinir uçlarını kaşıyıcı bir ajan faaliyeti olduğu çok açık!!!Site yönetimi neden provakasyona göz uymuyor? Fetö pyd pkk İsrail tam da bunu istiyor kışkırtma! Görün bu şahsın ne amacı olduğunu artık !!!
-
@qha02
VATANI DEGILDIR.
Sadece yardim edebilir ulke, onlari misafir edebilir.Tabi bu kontrollu olmali.ULKE VATANDASLARINA ZARAR GELMEYECEK SEKILDE duzenlenmeli hersey.
Madem oyle Suriye de sizin vataniniz sayilir o zaman Bence bu kadar savunuyosaniz oraya gidip onlar icin savasabilirsiniz. Buyrun. NE DE OLSA VATANLARI ORTAKLASA KULLANIYORUZ DIMI AMA? -
kimse kusura bakması türk askeri el bab da şehit olurken burdaki 18-65 yaş arası erkekler gelip cocuk yaparak sahillerde keyif süremez.gitsinler vatanlarını korusunlar
-
@qha02 surıyelileri istememek ırkçılık mı oluyor ?
-
Dostlar selamın aleyküm. Niyet noktasinda sorgulama yapmak istemiyorum. Ama ne oluyorsa konjonktür gereğidir. Olanlara şaşırmıyorum. Tarafsız kalmaktan yanayım bu konuda. Ancak evet başlık maksadını aşmıştır. Başlığı kilitliyorum. Siz değerli üyelerimiz, Tercihini Yap Ailesi olarak daha seviyeli bir tartışmaya layıksınız.
Allah'a emanet olun her biriniz.