Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
@uçanizmirli hocam bende sabah aradım, ilkten olmaz dediler ancak sonrasında listede parayı yatirdigimi okeylediklerini söylediler, tamam problem yok olur dedi görüştüğüm kişi, herkese farklı birşey söylüyorlar heralde, evrak gönderme döneminde de aynı şekilde farklı kişilere farklı cevaplar veriliyordu
-
ATM den para yatirma işlemini anlatabilecek arkadaşlar var mi ?
Giriyorum şube kodu hesap no istiyo? -
@Berheva TR800001000626377120276133 numaralı iban in son 16 hanesi yani 0626 itibaren olan kısım şube kodu ve hesap numarası diye ilerliyor hocam
-
eee ayın 14 ü geçti nerdeyse ortada sınav giriş yerleri yok
-
@demmahum tesekkur ediyorum hocam,saolasın
-
Sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak bi bu kalmıştı gecikmeyen
-
Dediğim gibi 14 Ağustos'da sınav giriş yerlerini açıklayıp, 15 Ağustos'a kadar para yatırın demek biraz saçmaydı. Listenin açıklanmama sebebi bununla alakalı diye düşünüyorum. Büyük ihtimal, Bugün para yatıranlardan oluşan bir liste açıklanır Yarın, Mantıklı olanda o zaten diye düşünüyorum.
-
arkadaşlar http://gazisem.gazi.edu.tr/ sitesinde giriş yerleri açıklanmış, dün aradıgımda kalem verilecek denmişti kurumdan ama giriş belgesinde kalem silgi ve hesap makinesi getirin yazıyor DİKKAT edin mağdur olmayın sınavda.Şimdiden sınava girecek arkadaşlara başarılar.
-
100 soru 120 dakka,her alandan 25 olacak muhtemelen
-
internetten parayı yatıranlar ünvan kısmına kurumun ismini nsl sığdırdınız bnm sığmıyo da
-
@AndOne Toplam 5 Alan var, her alandan 20 soru olmalı.
-İktisat
-Muhasebe
-Hukuk
-Ticari Aritmetik
-İngilizce -
Arkadaşlar sınav giris belgesinde resminiz var mi
-
@wilfried Yok.
-
güncelll
-
Bu sessizlik pek hayra alamet değil gibi
-
@demmahum olursa olur olmassa salla mantığında mı acaba herkes
-
@sınavuzmanyrd umarım öyledir hocam
-
Henüz ilk ilanlardan olduğu için bide girince 5 sene çıkamama durumu çoğu kişinin gözünü korkutuyor,çoğu kişi denemek için girecek sanırım.Umarım isteyen arkadaşlar ilk 30a girer,bakalım sınava kaç kişi gelecek merak ediyorum.
-
160-170 kişi gelir diye düşünüyorum
-
İktisat
1-Fizyokratlar -ekonomik Tablo
2-As kaymaz, Net ihracat
3.Tr max noktası
4.6 çarpan
5.Y=1000 ise tasarruf 100
6.menkul kıymetler banka pasif
7.esneklik 2 ise p>mr
8. Tam rekabet aşırı kar P>atc