Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
asillerden belge göndermeyecek olan varsa söylesin yedekler ona göre umutlansın arkadaşlar
-
kadın aday alınmaz diyorduk inanmadılar inatla başvurdular yükselttiler puanları. Alın sonuçlar baksınlar listeye kadın var mı görsünler...
-
@iyilerindostu Hayırlı olsun sana da uçan İzmirli Kaçıncı yedeksin
-
@baumol valla pek hayır göremiyorum kardeşim 10 kişi olduğu için. yedek 2 yim
-
@iyilerindostu Orda bütün yedeklere şans gelir. Rahat ol o konuda. İlk yılın mı peki ?
-
Dogancan gezmis kimse atansin artik adamin ismini ezberledik
-
@bonus bayanlarin sesi çıkmaz oldu haha
-
@shady1 kavga ediyorlardı ama amcamın oğlu kurumda kooperatife memur olarak tek tük müfettiş denetmen olarak hiç almıyorlar demiştim şimdi konuşsunlar
-
@bk06 hangi ildi hocam
-
@iktisatcikiz ankara
-
@bk06 hangi şehir hocam bir yedeğin yüzü gülecek demek
-
@bk06 cevabınızı yeni farkettim hayırlı olsun tekrardan
-
@bonus kadın adayları müfettiş yrd olarak hiç mi almıyorlar genelde. Yoksa sadece bazı kurumlar mı almıyor
-
@shady1 Hocam ben de o arkadaşı çok görüyorum, hatta bu sene derece yapmış sanırım. Liyakatlı biri sanırım, umarım tez vakitte atanır.
-
@accosator diğer kurumlar için geçerli değil. Bu söylediklerim sadece tarım kredi kooperatifi teftiş kadroları için geçerli. Sebebi de köylü ile muhattap oluyorsun ve genelde şubeler köylerde oluyor o açıdan kadın aday tercih etmiyorlar.
-
@shady1, içinde söyledi: Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
Dogancan gezmis kimse atansin artik adamin ismini ezberledik
p42-43de türkiye 2.
-
@aslan-reyiz itiraf ediyorum o benim
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Tebrik ederiz kazananları.
-
@shady1, içinde söyledi: Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
@aslan-reyiz itiraf ediyorum o benim
Şampiyona merhaba diyelim o zaman
-
Merhaba arkadaşlar tarım krediyi kazanıp gitmeyi düşünmeyen var mi ona gore yedekler yolunu çizsin.