Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
Arkadaslar 312 216 40 00 numara ve 4469 dahili den sonuçlarin aciklanmasi için arayalim bugun.4445 diger dahili
-
Beklediğimize deyse bari
-
Ben 72-75 Bandında kapatır diye düşünüyorum. Sınavda iktisat, muhasebe, İngilizce kolaydı. Hukuk orta derece, Çoğu aday gibi bende ticari aritmetikte baraj sıkıntı olacağını düşünüyorum. geri kalanda iyi bir adayın baraja takılacağını düşünmüyorum.
-
Yok mu gelişme hala ?
-
@pareto_wilfredo acaba kontrolörlük , ziraat mühendisleri hepsinin sonuçlarını aynı anda mı yayınlamayı düşünüyorlar?
-
Gübretaşın tasinmaz mal satis ilanini görmekten biktım:))
-
Bu hafta ici aciklanicak dediler banada simdi
-
@furkanbey Bende öyle anladım telefon konuşmasından, diğer süreçlerde var dediler telefonda. Belki de aynı açıklayacaklar.
-
Simdi bi daha konustum yetkili ile cumaya kadar aciklanicak dedi.listeyi onayliyacak kurul bekleniyomus.Bi daha da aramam zaten yeter artik:))
-
Yeni bir gün, Yen, bir umut
-
Umut flan kalmadi gayri
-
@teftiş Biz ön sahada "Pres ve Baskımıza" devam edelim. Ben Saat 10 itibariyle aramaya başlayacağım yine.
-
312 216 40 00 numara ve 4469 dahili den yonetmen yardimcisi hakan beyi sonuçlarin aciklanmasi için bol bol arayalim arkafaslar:))
-
@pareto_wilfredo kardesim yoruldum artik
-
War mı Arkadaslar ulaşan.
-
@hollowman Baktım herkes inzivaya çekilmiş, açıklanması için mücadele vermiyoruz. Bende inzivadayım aramadım
-
@hollowman ulaştım. Aynı cevabı verdiler bu hafta içinde açıklanacak yetiştirmeye çalışıyorlar tarzında bir cevaptı
-
Yazıklar olsun yaa devleti böyle hantallastiranlara.5 gundur ellerinin altindaki 1 sayfayi aciklayamadilar
-
sakin olun dostlar siz ne kadar cabalasaniz da farketmeyecek en guzeli beklemek 2 gun kaldi sabir
-
Sıkıntı Beklemekte değil ki öyle sınavlara girdik ki 3 ay da bekledik 5 ayda.
Kurumdan "Sonuçlar bizde değil, bizde olsa hemen açıklardık, diye telefondan bilgi aldım. Gazisemi aradım sürekli sonuçlar kuruma ne zaman gidicek diye her gün aradım. Sonuçlar Cuma günü kuruma iletildi. Ancak, sonuçlar geldiğinde açıklarız hemen diyen kurum hala bekletiyor" Asıl sorun burası Hocam.