Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
Var mı kurumu veya Gazisem'i arayan bugün ?
-
Arkadaslar simdi aradim tarim krediyI haftaya kalmis
-
Bu genel ortalama 70 şartına dair ilandan anlaşılan ingilizcenin buraya dahil edilmediği fakat ingilizcenin ne önemli kalıyor ya da nasıl ağırlıklandırılıyor puan olarak?
-
@teftiş Gazisem bu akşam kesin açıklanacak dedi. Kurum neden farklı bilgi verdi ki şimdi ?
-
Gazisemi arayıp bilgi alan var mı başka ?
-
@pareto_wilfredo ben aradım bugün veya pazartesi aciklanacagini,bugün olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu belirtti görüştüğüm kişi
-
@pareto_wilfredo Hocam sonucu hiç merak etmememe rağmen sen buraya yazdıkça ben de merak etmeye başladım
Gazisem sonucun açıklandığını puanların kuruma gönderildigi haberini verdi.
Herken için hayırlısı olur umarım. -
@Memnun-Kaygısız Gazisem ilk başta bugün açıklanacak dedi, şimdi aradım Gazisem'i sonuçları kuruma ilettik. Kurum açıklayacak dedi. Büyük ihtimal kurum haftaya bıraktı.
-
Bugün açıklanır mı acaba arkadaşlar kurumu arayan oldu mu
-
@hollowman dostum kurum numarası var mı ? Bilgi veriyor kurum, varsa paylaşır mısın ? Arayıp bilgi alalım boşuna beklememiş oluruz.
-
@pareto_wilfredo İrtibat Telefonları : 0 312 216 44 70, 71, 72, 73, 74
-
@hollowman Arıyorum ulaşamıyorum. Ulaşabilen olursa haber verebilir mi ?
-
@pareto_wilfredo ben görüştüm şimdi net bişiy söylemiyorlar bugün De olabilir bu hafta içi açıklanacak kesinlikle dediler
-
@hollowman Geçen hafta da öyle diyordular sürekli gecistiriliyoruz hayırlısı ne yapak
-
Altı üstü 30 kişi açıklayacaklar neyse sureçlerin uzamasına alıştık yapacak bir şey yok
-
Arkadaslar arayalim kurumu hep birlikte sıkıştiralim biraz bugun aciklansin diye
-
Bende aradım sıkıştırdım bugün açıklanır mı diye hafta içi söylendi dedi görevli
-
Vallaha boyle geç aciklanacagini bilseydim girmezdim sinavina
-
Arkadaşlar Kurumun söyle bir açıklaması vardı geçen hafta, "Sonuçlar bizde değil, bizde olsa beklemezdik hemen açıklardık diye" Şimdi Cuma günü sonuçların Gazisemden kuruma iletildiğini biliyoruz, bu yüzden kurumu sürekli sıkıştırmak önem arz ediyor bence sonuçlar için.
-
Arkadaşlar Kurumun söyle bir açıklaması vardı geçen hafta, "Sonuçlar bizde değil, bizde olsa beklemezdik hemen açıklardık diye" Şimdi Cuma günü sonuçların Gazisemden kuruma iletildiğini biliyoruz, bu yüzden kurumu sürekli sıkıştırmak önem arz ediyor bence sonuçlar için.