Guy sınavı çalışma stratejileri
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav Guy sınavı çalışma stratejileri içinde söyledi:
Bir de bunu diyen arkadaşlar bu şekilde çalışarak başarılı sonuca ulaştı mı?
Evet ulastim. Kpss puanim 75olmasina ragmen bursa icin girdigim sinavda 45gunluk calismayla 85aldim.
-
@davetsiz54 tebrikler darısı başıma inşallah
45günlük çalışmanız tam olarak nasıldı biraz ayrıntı verseniz merak ettim. -
@davetsiz54 tebrikler darısı başıma inşallah
45günlük çalışmanız tam olarak nasıldı biraz ayrıntı verseniz merak ettim.Insallah bir ilan gelsin de beraber calisacagiz yine
Normal konulari 1kere tekrar edip kpss kaynaklarimdan, 3kere imece cözdüm bu kadar.
Fakat sistem cok buyuk ihtimal degisecek ilk guy sinavinda ve soru kaliteleri de degisecek hic öyle eskisi gibi cikmis sorulari soracaklarini düsünmuyorum. Onlara hepten bel baglamayin diye söylüyorum -
@davetsiz54 birlikteliğin verdiği pozitif enerjiye inanırım, paslaşmak güzel olabilir peki kpss kaynaklarınız neydi?
Birde şu an Gelir Uzman Yardımcısı mısınız? Merakımı mazur görün -
@davetsiz54 birlikteliğin verdiği pozitif enerjiye inanırım, paslaşmak güzel olabilir peki kpss kaynaklarınız neydi?
Birde şu an Gelir Uzman Yardımcısı mısınız? Merakımı mazur görünyok be baskan mülakatta yediler bizi..Beraber hazirlanacagiz dedim ya
Kaynaklar herkesin bildigi malum kaynaklar yalniz muhasebede abaküs den calistim onun faydasi cok oldu. -
..................
-
@hayatım-sınav mesela maliyede 4t yi hukukta dönüşümü fln çözmediniz mi sadece notlara mı çalıştınız ?
-
@guyan-gelmiş 4T ye kpss sonrası baktım. Dönüşümü bilerek almadım..
-
@hayatım-sınav ben 4t'yi numerusu en az 2 defa döndüm ama öyle kayda değer bir puan alamadım bazen kendimi sorunlu hissediyorum
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav şöyle özet geçeyim 3.sınıfa geldiğimde not ortalamam 1,20 idi p35 ten 80 aldığıma şükrettim şuan ben sizin gibi çalışmadım maalesef
-
@guyan-gelmiş sonuçta farklı yollardan aynı puana ulaşmışız ama siz kayda değer bir puan olarak görmüyorsunuz onu
-
a siz kayda değer bir puan o
yok sadece p-35 80 gerisi 75 in altı mesela bugün çsgb ilan açtı bakayım puanıma dedim p114 65 sanki sadece guy için sınava girdiğimi biliyor ösym
-
@guyan-gelmiş hımm olsun elinizde başvuru yapabilcek bir puan var en azından
-
@hayatım-sınav aynen ona da şükür
-
Düşük bir mal için ikame etkisinin mutlak değeri gelir etkisinin mutlak değerinden büyükse bu malın talep eğrisi negatif eğimli mi pozitif eğimli mi @aliveli @Antimülakat
-
@guyan-gelmiş evet negatif olur gelir etkisi büyükse pozitif olur
-
@paretowilfredo üstad bir de vmy çalışma stratejilerine dair bir başlık açıp izah etseniz bize. onu da ordan takip etsek... mümkün mü
-
guy da her alan için kendim not çıkardım ve konu anlatımı bittikten sonra onlarla ilgili soruları çözdüm, sınava bir ay kala ise çıkmış guy sorularını 2 defa bitirip, çıkardığım notları tekrar ettim. kendi notlarınızı hazırlamak her zaman sonuç verecektir ancak süre açısından sıkıntı yaratabilir. eğer vaktiniz varsa bu şekilde çalışmanızı tavsiye ederim.
Vakit yoksa en kestirme yol ise adem kılıç ın guy çıkmış sorular kitabını alıp sorulara başlamak olacaktır ama burada önemli olan çözemediğiniz her sorunun açıklamasını not alarak ilerlemenizdir. bu şekilde sınava bir kaç gün kala en azından o notu tekrar etmek çok vakit almayacaktır.Şimdiden başarılar dilerim