KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Girilen bilgiler uyuşmamaktadır hatası alan var mıdır?
-
@ltgny bende yoktu hocam başvuru onaylandı ama puanımı girmedim sonradan aklıma geldi öyle bir bölümde görmedim sanki siz gördünüz mü?
-
@vlkrt yok hocam ben hiç giriş yapamadım malesef bu sorundan dolayı
-
Kimlik degistirdiyseniz yenisindeki seri noyu girmeniz gerek
-
başvuruyu nerden yapıyoruz link atabilecek biri var mı?
düzeltme; tamam tamam buldum
-
Yönetmeligin 25/ç maddesinde yabanci dil kursu butce el verdiginde verilir diyor. Ama konustugum kobi uzmani yok oyle bir sey dedi.
Yurtdisi yuksek lisansa %1 kontenjan dahilinde gidilir yaziyor ancak o da imkansiz dedi. Cinku personel sikintisi var.
Bazen kafayi kasiyacak zaman yok dedi. En zoruda dusuk profilli vatandaslar geliyor laf anlamiyor.
Sanirim maas disinda hicbir albenisi yok kurumun. İşsiz olanlar icin tabiki diyecegim yok ama hali hazirda calisan bizler bir daha dusunsek iyi olir.
-
@Mülkiye15 ne kadar ki maaşi
-
@Mimar 4200 ya maaş
aman aman bir şey değil
657 li değilsin, merkez uzmanı gibi iş garantin yok. iş yoğun ve tayin zor. -
@galatasaray peki gittiğin yerde sonuna kadar kalma olayı doğru mu tayin yokmuş diye duydum da
-
@vlkrt hocam aynı şey benim de aklıma geldi. Ne Kpss puanı sordular ne de dil. Kimlik, diploma, adli sicil kaydı,askerlik durum belgesi vesaire istedi o kadar.
-
@boşluk aynen kardeşim benimde başvurudan sonra aklıma geldi kendimden şüphelendim vardı da ben mi atladım diye
-
@ltgny seri ve no bitişik olarak yazıcaksınız örenğin Y13123456gibi
-
P24te en düşük kaçı görürüz tahmini?
-
Var mı kırıkkaleci
-
Bunda il secimi nasil oluyor guy daki gibi secilen ile göre sıralama yapilmiyo sanırım. Kazanirsak atanilacak ili bastan mi sectiriyolar bu mudur olay
-
@Malthus06 baştaki 0ı yazmamak gerekiyormuş hocam, sağolasın
-
@statistick bilmiyom kardes ben basvurmadum
-
@galatasaray anladım kardeşim
-
Burasu ne sacma salak baslik ya. Ne soru soruluyor ne cevap veriliyor! Kapatin gitsin bi ise yaradigi yok zaten
-
@Mimar Guy gibi hocam.