KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
bilişim listesi açıklanmış diyolar ama bulamadım hiçbi yerde
-
@genclerbirlikli http://www.kosgeb.gov.tr/site bilgisayardan görülür anca ana ekranda kayıyor
-
@muzlusut eyvallah hocam sgk gibi yayınlarlar tabanları görürüz sandım tc yle bakılıyormuş. beklemeye devam
-
Beyler Kuy02 İkitelli yazan yok mu ya ? Bak 0 ihtimal veriyorken birden bire ümitlenir hale geldim
-
Ben de bartın yazanları merak ediyorum illa vardır da kimlerdir onlar
-
Açıklandı mi bizim sonuçlar bilişim yazıyor ama göremedim
-
@yourdreams bizim sonuçlarda bir hareketlilik yok hala
-
Sonuçların bir hafta arayla açıklanacağı duyumunu aldım ayın 18 19 u gibi açıklanabilir
-
8 inde bittiğine göre 15 inde açıklanması gerekmiyor mu ?
-
Meraklısına duyuru: İnsan kaynakları 10 gün içinde sonuçların açıklanacağını söyledi. Yakın tarihte açıklanma olasılığı zayıf.
-
Açıklanmış
-
van 80 e kadar düşmüş
-
...........
-
1 küsür puanla kaçtı düzce girecek arkadaslara başarılar..
-
Sandığımdan yüksek kapattı.Millet artık yokluktan her yere başvuruyor.
-
81'le istanbul anadolu yakası gelmedi van hariç gelen yer yok yakın zamanda olmasa da bence kosgeb bir daha ilana çıkabilir diye düşünüyorum çünkü ankara kazım karabekirde yeni yapılmakta olan yüksek kosgeb binasının illa ki eleman ihtiyacı olur haksız mıyım @paretowilfredo
-
Anlaşılan bayram tatili öncesi herhangi bir açıklama gelmeyecek.
-
@1puanlakaçırdım geçici listeye itiraz süresi dün bitmiş. görüştüğümde şahsen bayramdan önce listenin geleceği kanaatine vardım.
-
Ben de dün aradım bugün yarın mülakat tarihlerini de içeren kesin liste yayınlanacak duyurulardan takip edin dediler @1puanlakaçırdım
-
Umarım dediğiniz gibi olur.