KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Bu Gecici liste ne zaman kesin oluyomus
-
Meslek tanıtımı, başka kuruma geçişte muvafakat alma durumu hakkında bilgisi olan var mıdır ?
-
@tokyo, içinde söyledi: KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
Meslek tanıtımı, başka kuruma geçişte muvafakat alma durumu hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Artılari
+maas merkez uzman yardimciligi maasi
+cocuk ve evlilik yardimi
+tayin hakkiEksileri
-uzmanliktan öteye köy olmaması
-sözleşmeli personel olmasi(muvafakat olmamasi)
-uzmanlik için tez,yds vb seylerin (merkez uzmanligi ile ayni olmasi)- tayin durumunun gittiginiz ile göre zor veya imkansız(gittiginiz ildeki tek uzman yardimcisi sizseniz) diye değişir.
-
@tokyo muvafakat konusunda bir sıkıntı olmuyomus hocam ben kurum icinde biriyle gorusmustum.gelenlerin %70 civari bu kurumdan baska bir kuruma gecti zaten demisti.burayi bir basamak olarak goruyolar demek ki.cunku soyle bir durum var buyuk illerde kosgeb girisimci sayisi fazla oldugundan oturu is yoğunluğu cok oluyomus ve bana anlattigina bakilirsa bir cesit musteri temsilciligi bu is dedi ve cat kapi geliyolar benim temsilcimsin ilgileneceksin tabi baskisi oluyor dedi ..
-
Hocam sözlesmeli personel oldugundan muvafakat olmuyor diye biliyorum,kurumdan istifa edip diger kuruma rahat bir şekilde geçiliyor.muvafakat sadece memuriyet-memur iyet arasi gecişlerde oluyor diye biliyorum.
-
Arkadaşlar sgk kazanıp kosgeb de kazanan arkadaşlar varmi feragat listesine ekleyelim?
-
@asdfghjkl hocam kobi uzman yardımcısı yükselemiyor mu?