KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Kuy02 kodu ile başvuranlar hangi ili kaç puanla yazdınız arkadaşlar ?
-
@troia nereyi yazdınız?
-
Bunun listesi ne zaman aciklanir gecen senelerden bilen varsa paylasabilir mi arkadaslar
-
@Mimar hocam ben ilk defa başvurduğum için bilmiyorum ama kosgebin kendi sitesinden tüm duyurular kısmına bakarsan büyük ihtimalle geçmiş yılın ilanları, mülakata girmeye hak kazananların listesi ve mülakat sonuçlarına ulaşırsınız. Oradan tarih aralıklarına bakarsanız aşağı yukarı benzer olur.
-
Nereleri yazdınız ? Puanlar nedir ?
-
@Baumol gelmeyeceğini düşünüyorum ama yine kuy02 istanbul ikitelli yazdım 78,5
Başvuran arkadaşlar yazdıkları yeri puanı belirtirse iyi olur. -
Ben de kuy2 İkitelli kardeşim. 80.9
-
@Baumol hocam sizin şansınız yüksek listede olursunuz büyük bir ihtimal.
-
@eomer kardeşim ben başvururken kimliğin sadece arka yüzünü gönderdim. Fotokopi çekmeye de üşendim. O yüzden kabul etmezler beni. İnşallah yerime sen geçersin.
-
@Baumol ben sorun edeceklerini düşünmüyorum pek ama hakkımızda hayırlısı.Guy mülakatını bekliyorum umarım kısmetimde o vardır.
-
@eomer Abi anlamadığım şekilde İstanbul yazan yok. Eğer öyleyse gerçekten sürpriz bir şeyler olabilir. Yoksa ben sgk sen guy mülakatına devam
-
79.47 ile artvin yazdim gelirmi
-
@boşluk baktiysan söyle beni ugrastirma hocam
-
248 sıralama Kırıkkale yazdım,geleceğini sanmıyorum
-
@olursaolur istanbul anadolu yazdim hocam. Puan 89.2 bu arada umarim olur.
-
İstanbul anadolu yakası yazdim kuy02 p24 81 gelmez büyük ihtimal ama olsun sonuçta taş atmadım kolumda yorulmadı
-
Arkadaslar ben de 82.8 ile duzce yazdim fakat gelir mi gelmez mi kısmını geçtim kurum içinden konuştuğum biri pek de onermiyor..Özellikle büyük şehirlerde kobi sayısının fazla olmasına dikkat çekti, maaş adaletsizlikleri vs.
-
@troia rahat rahat olur bence
-
Ben ne zaman aciklanir dedim konu nerelere geldi bilen varsa söylesinnn
-
@olursaolur maas adaletsizlik filan derken acar misin hocam . Kucuk sehirde yapılır mi yani bu is