KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
p3 veya özellikle p24 kaçla kapatır tahmin yürütebilen veya daha önce giren var mı acaba? daha önceki mülakat listesine ulaşamadım. herhangi 1 yerde de yok maalesef.
-
Bu ilana kimse basvurmuyor mu
-
@Asımın-nesli Bütün İİBF başvurabiliyor hocam. Başvuralar açıldı orada bölüm seçerken hepsi var.
-
@onuktekin hayır dostum tüm İİBF başvuramıyor. Çeko, ekonometri ve uluslararası ilişkiler bölümleri başvuramıyor.
-
@sosyalikilik Evet ya pardon denedim şimdi diğer bölümleri kabul etmiyor."Seçtiğiniz Pozisyon ile mezuniyet bölümünüz uyuşmamaktadır!" uyarısı geliyor. Kusura bakmayın. @Asımın-nesli
-
Bir onceki alim kacla kapatti bilen var mi
-
bu ilana başvurabilen var mı puanım yetmesine rağmen ilgilili puanınız yetmemektedir diyo
-
@ilyadaaa sistemde sorun var aynı hata bendede oldu tekrar girdim bu seferde il seçiminden sonra sistem hata veriyor tahminim pazartesi düzelir
-
Kimlik fotokopisi almaya üşeniyorum kimliğin arkalı önlü fotosunu çekip yüklesem olur mu?
-
@vlkrt Çekip word programına kopyala yapıştır yapıp pdf olarak kaydettim.Oldu bitti :thumbsup_tone1:
-
@onuktekin telefondan yapmam lazım pc yok mümkünmüdür?
-
@vlkrt Tek seferde nasıl olur bilmiyorum. Eğer fotoğrafları birleştirebilirseniz TinyScaner diye app var android için.Bunu indirip kullanarak fotoğrafı pdfye çevirebilirsiniz.
-
@onuktekin tamamdır teşekkürler
-
@vlkrt Rica ederim.
-
Arkadaşlar kuy01 de hangi illeri seçtiniz şöyle kendi aramızda bi analiz yapsak güzel olmaz mı
-
@statistick hocam manipülasyona çok açık bir konu. Diğer sınavlarda sosyal medya ve forumlara güvenip tercihinden pişman olan çok insan oldu. Doğrudan sıralama ve sınav sonrası il tercihi olsa herkes rahat rahat söylüyor da en başta il seçince sıkıntı oluyor.
-
@onuktekin haklısın hocam bu sistem pek beğendiğimiz bi sistem değil tabii. Bilgi sahibi oluruz bi fikir alış-verişinde bulunuruz diye demiştim ben.
-
Sınav nerde yapılır peki Ankara'da mi ?
-
Sınava başvurdum ama puanımı girmedim hiç kpss sonuç belgeside vardı da ben mi görmedim istenen belgelerde?
-
Çok başvuru oluyor mu bu sınava acaba burası biraz hareketsiz gibi geldi