Yeni Kabine Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/kabine-degisikligi-yeni-kabine-kimlerden-olusuyor
Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun dostlar. Kamu istihdamı konusunda ozellikle olumsuz deklarasyinları bulunan Sn Müezzinoğlu yerine Gazi Çalışma Ekonomisi mezunu Jülide Hanım'ın gelisi biraz daha umut verici oldu bence. Genç dinamik ve konuyla daha alakadar biri kendisi. Bakalim bekleyip gorecegiz.
-
@paretowilfredo bizim bakan yine aynı bir umut değişir diye bekledim ama hayırlısı olsun ülkemiz için ...
-
@busus sizin bakan Naci Bey mi
-
@paretowilfredo evet hocam
-
@busus öyle demeyin o da son dönemde katı bürokrat bakışından epeyce sıyrıldı. Bir nebze daha ılımlı eskiye göre.
-
İlk dikkatimi çeken Faruk Çeliğin kadro dışı kalması oldu. Çok isabet olmuş.
Çsgb bakanı ilk defa işin uzmanı denebilecek biri olmuş. İnşallah çalışma hayatındaki adaletsizlikleri çözebilir. Günlük siyasetten uzak kalırsa bence başarılı olur. -
Tuğrul Türkeş ve Müezzinoğlu kabine dışı şaşırdım.
-
Akif Çağatay kılıç da şaşırttı
-
Gözüm Naci Ağbal'daydı ama Müezzinoğlu gitmiş ya daha da gam yemem. Geçen yıl az üzmedi bizi sürekli ekrana çıkıp artık kamuya alım yok diyerek. Jülide Sarıeroğlu'ndan umutluyum.
-
ismet yılmaz'ın kalması ve bu ısrarcı tavrı medyatik olan öğretmen alım sayı ve yöntemleri yüzünden kendi ayağına kurşun sıkması oldu bence hükümetin.
İkinci olarak ise artık yaş itibari ile vesyel eroğlunun gideceğini düşünüyordum ama tam gaz devam maşAllah -
Maliyede değişiklik bekliyorduk olmadı.
-
Sn. Jülide Sarieroglu'nun gelmesine çok sevindim. Hayırlı olsun şimdiden hepimize
-
@aliveli Ben açıkçası maliyede değişiklik beklemiyordum. Bu ekonomik durumda maliye çok risk altında. Kimsenin de kolay kolay maliyenin riski altına gireceğini sanmıyorum.
-
@sınavstilisti kendisinin ilk sınavı 10 gün sonraki memurların toplu sözleşmesi olacak:)
-
Ve kabinede 2. Kadın Bakan sn Jülide Sarıeroğlu
Sevindirici.Daha fazla olmalı. -
Vatandaşın sorunlari ile ilgilenen bir vekil olarak tanımıştım kendisini, bakan olarak fazlasını yapacağını umut ediyorum @guyan-gelmiş
-
Çok sivri çıkışları olan Nurettin Canikli'nin MSB olması şaşırttı.
-
Jülide isminde bakan var bence artık gelişmiş bir ülkeyiz
-
Adalet bakanı için yorumunuz ne arkadaşlar ilana etkisi nasıl olur
-
@sınavstilisti zaten çsgb'nin başında bir bayan bakanın olması her zaman iyidir bu bakanlığın yumuşak naif insanların olması sevindirici:)