iibf merkezi atama
-
@keynezyenciii kyk ptt içişleri hiçbir şey çıkmadı mı? Bi sen kaldın buralarda, bir de ben?
-
@karmin büyük etki bundan hocam birde b kadro direk etkileyecek birden fazla merkezi atamanın 2017'de gerçekleşmiş olması. Sağlık Bakanlığı 2 kez alım yaptı (2017/3 ve 2017/5). Karayolları G.M. alım yaptı (2017/4). Gümrük sonuçları açıklandı. Öğretmen ataması yapıldı 2 kez. Ptt istanbul'a 500 kişilik alım yapmıştı. B kadro çok iyi gidiyor nazar değmesin. Bunların yanında kyk ve içişleri sonucu bekleniyor.
-
@Antimülakat yok hocam ptt den ikinci kez elendim 80 vermisler mulakat puani benim mulakatli alimlardan umudum yok arrik yapamiyorum yetersiz goruyolar demekki beni icislerinde listeye bile giremedim kyk da cok kotu gecti. Sanirim 2018 kpss yollari gorunuyo banada ben zorluyom
-
@keynezyenciii seni buradan davulla zurnayla meslek sahibi edeceğiz bak demedi deme
-
@Antimülakat benim artik umudum yok bu yeni kpss yollari gorundu bana biliyrm . sen buraya duser puanina dedinya birisi adini vermeyim bana sitede ses topluyor atanamayacagini oda biliyor yazmis
-
@keynezyenciii senin buradan gidişini birlikte seyrederiz. Kimse o arkadaşta arkandan ses getirir. Burada bir arkadaş vardı falan diye. Sözleşmeli veya merkezi kesin atıyoruz seni.
-
@Antimülakat ins hocam Allah razi olsun emek vrdm cok yoruldum ptt ikinci elenism cok yaraladi beni ins artk biyerler olur cildrmamak icten degil kyk danda bisey beklemiyorum zaten
-
Sanki bi benle ses toplanacak
-
@keynezyenciii unutursun bu zamanları ama başka zamanların başka sıkıntıları için bir şey diyemem.
-
@Antimülakat Allah razi olsun hocam
-
Sinan guzel diye bir rehberlik hocasi varya o iibfnin 83.4 te kalacagini soyledi kadroyu gormeden bana atanaman dedi bu puana atanirsin dedi vardr bi bildigi
-
@keynezyenciii bi mühendis olarak ben de cok sinava mulakata girdim. Insallah yerlesecegiz ve memurluk bizim icin cok kiymetli olacak bu zorlu gunlerden sonra. Tabiki torpilli zavalli insanlar yerlessin sonra sira bize de gelecek.
-
@keynezyenciii bana güvenmiyorsun, dershane hocasına güveniyorsun. Atandığın gün davulu unut vazgeçtim
-
@Antimülakat hayir hocam sana itimadim sonsuz o hoca 83.8 puana 4001 gelir dedi bana iibf den atanman imkansz dedi orda bitti gozumde
-
@keynezyenciii ya şunlara durduk yere prim yaptirmayin Allah aşkına. Kaç puanla hangi bölüm kaldı bilgileri varsa ben cahilim
-
@Antimülakat birde dediki hesabina 100 lira yatircakmisiz tercih listemizi olusturcakmis
-
@keynezyenciii 100 tl az olmuş onu 200 yapalım bu işleri bıraksın. Milletin gelecek kaygısını yaşadığı şu günlerde bir de tercih yanlışlığına sebep olmasın.
-
@Antimülakat hocam biraz ticari dusunuyo bugun anladim bunu yeni gordum dun sormustum inandim bugun takip edince inancimi yitirdim . birine iktisat mezunu 83.4 e atanorsin diyo 85 puanli iktisatciya uc olmadi 4. Atamada sansin var belediye uni kadrolarimida yaz bosta kalma diyo
-
@keynezyenciii mesleği hakkıyla ifa ediyor demek. O kadar seviliyor ki böyle adamlar, kafaları karıştırıp her şeyden sıyrılıyorlar.
-
Puanim 83.7 acaba merkezide gelir mi