iibf merkezi atama
-
@piqou belediye kadroları gelir hocam tabi alıma da bağlı.
-
@guyan-gelmiş bana da bi yorum yapsan nolurdu iyi kotu herseye acigiz
-
@keynezyenciii her yere gitmeyi kabul ediyor musun:)
-
@guyan-gelmiş cok fena bi soru bu ya heryer derken mesela
-
Doguya giderim ama cakili kadroysa nasil giderim bi omur gecermi oralarda batiyada gtmem cakili biyere gtmem giderimde yozgat nevsehir nigde kirsehir aksaray ohh mis buralara giderim yada cok skldm ben artik mulakatlari gecemiyom giderim ya heryere yeter artik
-
@keynezyenciii 5 defa ''giderim'' kelimesini 2 defa ''gitmem'' kelimesini kullandınız. Gider misiniz gitmez misiniz:)
82 puanlara açık konuşmak gerekirse çakılı kadrolar kalır diğerlerinin o kadar düşeceğini sanmıyorum şansınız varsa saydığınız illerin belediye ve il özel idareleri kadro açsın hem maaşınız yüksek olur hem memleketinizde olursunuz ama yok açmazlar ise çakılı kadroyu göze almanız gerekebilir. -
@guyan-gelmiş soyle yaparim nasilsa son atamada olursa olacak 2018 e hazirlanirim o cakiliyida yazarim giderim kpss den nasilsa 90 alacam tekrar donerim memleketime
-
@Antimülakat kyk yida kazanamadim buralarda bir ben kaldim kalmayada devam ediyorum ben ne olacam demekten yoruldum
-
@keynezyenciii yıpratmayın kendinizi her şey olacağına varıyor.
-
@keynezyenciii merkezi olacak inşallah kardeşim.
-
@Antimülakat ins hocam ins
-
@burcuburcu takmayim dedikce takiliyom kendime bakiyom secilen insanlara bakiyom adalet nerde diyom
-
@keynezyenciii kardeşim gönlünü ferah tut Allah büyük.
-
@keynezyenciii kyk 1000 kişi içişleri 1000 kişi bunlar alınca merkezi atama iyice düşecek hem onlar sözleşmeli atandı sen merkeziden kadrolu atanırsın rahat ol herşey yolunda:)
-
Hepinizi seviyorum gormeden tanimadan yureginizin guzelligi oyle guzel hissediliyorki Allah herseyi gonlunuze gore versin bu siteyle tanistigim gun hayatimin sansi sanirim icime ferahlik veriyoniz hepiniz .. esinizle colugunuzla cocugunuzla musmutlu omrunuz olsun emi
-
Amin cümlemizden. Sonuçta bir kapıyı kapatan başka bir kapıyı açar. Bütün kapıların sahibi aynı o yüzden nasibinde ne varsa onu yersin. Tabi ki elinden gelenin en iyisini yapacaksın her zaman ama olmadığında hayıflanmak, dertlenmek yok. Allah var gam yok. Bak biz hala çalışıyoruz 2018 kpss ye tekrar gireceğim alışkanlık oldu
-
@Antimülakat Hocam merhaba araniza yeni katiliyorum ben.
83.93 puan ile 2017/2 atamasinda şansım nedir? Aslinda merkezi alimlardan pek umutlu degildim ancak son alimlarin 84 lere dustugunu gorunce umutlandim. Bu puan ile sadece gelirse universite ve belediyeler mi gelir -
@isltme_isltme yok hocam dhmi teiaş gibi popülaritesi olan kurumlar hariç hepsinin gelmesi ihtimal.
-
Tsk ederim bende biyandan 2018 basladim cok sukur birsey unutmamisim deneme cozup biraksam olur hergun o derece 2017/2 de gelsede gelmesede tercih yapacam belki sansimdan mucize olurda atanirim puanim bile ortada ya bi tam isim yok almisim 82.4 u ne iyi deniyor ne kotu
-
@guyan-gelmiş tesekkur ediyorum. Peki il özel idareleri için ne diyorsunuz. O da mi çakılı kadro.