iibf merkezi atama
-
Merhaba bu alimda puanlar iibf de beklenmedik sekilde dustu @aliveli @Antimülakat son atamaya kadar alim puanlari kaclari gorur ongorunuz nelerdir 84 alti icin bu iki alimda umut varmi
-
Yani herkes yorum yapsn tek editlerimiz deil
-
Bu alım biraz suni mi acaba, gümrük ve mühendis alımları olduğu için düştü biraz da.
DHMİ bekleyen yüksek insanlar var tabi ki, çift diplomalı mühendisler, kendi bölümlerinden kadro gelmeyince 4. Atamada ortaya çıkar mı hepsi. Mezun olmayan ve mezun olup diplomayı işletecek olanlar da var, yeni bir branş artması olabilir belki.
Bu kadar düşmesi şaşırtıcı hemde ikinci atamada, normalde son atamada böyle olmuştu 2014 te.
Ve çokta alım olmadı, merkezi aynı rakamlar hep, polis, komiser alımı oldu sadece, ekstra dan açıklanan bir mülakat bile olmadı. @Antimülakat -
@keynezyenciii açıktan alımlar da oldukça daha aşağılara iner kanaatim.
-
-
@keynezyenciii büyük ihtimalle 82 civarında yığılma inşallah sizide kapsar bakalım.
-
@aliveli iibf merkezi atama içinde söyledi:
@keynezyenciii büyük ihtimalle 82 civarında yığılma inşallah sizide kapsar bakalım.
Tabi 84-85 arası kişi sayısıyla, 82-83 arası çok farklı ç, arada 2-3 kat oynar, belediyelerin merkeziden çıkmaması önemli
-
M7 4900 lerdeydi benim @aliveli gelmez yigilmada kalmisim demek istedniz sanirm demi hocam
-
@keynezyenciii gelebilir açıktan alımlar ile gidenlere bağlı.
-
@karmin hocam dediğin gibi 4. atamada patlama yapacak yerler olur. Kendi ilinde bir kadro açılmasını bekleyenler, son atamada mecburen tercih yapmak durumunda kalıyor, bu durumda bazı yerlerde beklenenin üstünde kapatmasına sebep oluyor. Ama 2016 kpssp3 puan sıralamalari ile 2014 kpss puan siralamalari kıyaslandığında asıl nedeni anlayabilirsin. Çok ciddi düşüş var. 2014'te 10 binlerde birisinin puanı 88 civarı iken, 2016'da 10 binlerde olan birisinin puanı 86 civarı. Doğal olarak buda herşeye yansıyor.
-
@Antimülakat yani iste beni yorumla hocam 84 altini gorurmu
-
@keynezyenciii kopardın beni ya adam o kadar analiz yapmış tek cümleyle yerle bir ettin
-
@guyan-gelmiş ben anlamiyom bilimsel cumleden our yada olmaz deyin yeter
-
@guyan-gelmiş ben mulakattan elenmkten cok skldm
-
Açıktan Alımlara Bağlı Ama 82lere İnebilir, Son Alımda Maliye Ve Çeko Puanları Birazcık Daha Düşecektir.
-
Bu maliyeyle cekonun ozelligi ne ya
-
@keynezyenciii görür görür. İibf bölümlerinden mezun olan 82 üstü puanı olanlar kolları sıvasın.
-
@keynezyenciii Çekonun Mezunu iibfnin Diğer Bölümlerine Göre Çok Daha Az Ve Direk Çalışma Bakanlığı Alımlarda Öncelik Tanıyor Kadro Az Gelse De 80+ Üzeri Puan Alan Aday Sayısı Fazla Olmadıgından İİbfnin Diğer Bölümlerine Göre Düşük Kapatıyor.
-
@Antimülakat 82.4 82 ustu demi tesekkur ederim
-
@Antimülakat iibf merkezi atama içinde söyledi:
@karmin hocam dediğin gibi 4. atamada patlama yapacak yerler olur. Kendi ilinde bir kadro açılmasını bekleyenler, son atamada mecburen tercih yapmak durumunda kalıyor, bu durumda bazı yerlerde beklenenin üstünde kapatmasına sebep oluyor. Ama 2016 kpssp3 puan sıralamalari ile 2014 kpss puan siralamalari kıyaslandığında asıl nedeni anlayabilirsin. Çok ciddi düşüş var. 2014'te 10 binlerde birisinin puanı 88 civarı iken, 2016'da 10 binlerde olan birisinin puanı 86 civarı. Doğal olarak buda herşeye yansıyor.
Hocam en önemli sebep, sınavın biraz daha zor olup, sıralamalara yansıması mı, iibf nin gy olarak başarılı olabileceği bi sınav değildi zaten, mühendislik sınavıydı daha çok. O yüzden mi, ikinci atamadan etkisini gösterdi, 2014 e göre.