iibf merkezi atama
-
@keynezyenciii Aallahin izni ile olur olur insallah
-
Uzun bi aradan sonra yine yaziyorum biri bana 82.9la maliye bölümnden atanir miyim gelir mu??
-
@jan, içinde söyledi: iibf merkezi atama
Uzun bi aradan sonra yine yaziyorum biri bana 82.9la maliye bölümnden atanir miyim gelir mu??
Evet gelir
-
@keynezyenciii ins hocam yaa bu atamada gelir mi yoksa hazirani mi beklemeliyimm??
-
@keynezyenciii ins hocam yaa bu atamada gelir mi yoksa hazirani mi beklemeliyimm??
@Antimülakat hocam daha iyi bilir ama bence Haziran'da atanirsiniz bu alimin kadro sayısı önemli
-
@antimülakat hocam mrblar 82.9 puanim var bölüm maliye kasim atamasinda atanabilme durumum söz konusu mu acaba yoksa haziran alimini mi beklemeliyim??
-
@jan hocam bu puanlar güzel puanlar. İhtimal dahilinde ancak kadro sayısı ve maliye bölümüne özgü kadro sayısını görmek gerekiyor.
-
@antimülakat hocam bende uluslararası ilişkiler mezunuyum 85.9 puan var merkezi atamada şansım nedir ?
-
80.3 ile kamu yönetiminden tercih yapıyom ama gelmiyor kasımda yine deneriz .
-
@aslan-reyiz o puan kamu için imkansz
-
85 ten aşağısı olmuyor merkezide zaten bölüm fark etmez çok kadro az çünkü
-
@antimülakat bu atama olmaz mi diyosunuz haziran icin ne dusunuyosunuz hocam 83.93le kapatti ikinci alim bu iki atamada bir puanda mi dusmez maliye icin
-
@jan öyle demedim hocam. Kadro sayısı bakalım kaç gelecek? Belki maliye bölümü için kadro sayısı çok az gelecek. Kesin konuşmamak lazım ama gelme ihtimali çok yüksek.
-
@antimülakat bu atama olmaz mi diyosunuz haziran icin ne dusunuyosunuz hocam 83.93le kapatti ikinci alim bu iki atamada bir puanda mi dusmez maliye icin
Maliye bize göre daha şanslı hocam merak etmeyin dua edin bizim 82 ile sizin 82 i arasında çok fark var biz =iktisat
-
@keynezyenciii ins ikimizde ataniriz kardesim
-
@keynezyenciii ins ikimizde ataniriz kardesim
Bana atanirsin diye bir tek @Antimülakat dedi yani kadroya da bağlı tabi ama tek umudu veren o hala bir de @guyan-gelmiş :):) bu umutla yaşıyom:D ins ama siz atanirsiniz merak etmeyin maliye ve çeko iyi dusuyor
-
branş sıralamaları güncellendi arkadaşlar
iibf m7 de kaçıncı sıralama aralığında olmak, atama ihtimalini arttırır, fikriniz var mı hocam @Antimülakat
-
2016 p3 işletme-işletmecilik sıralama 844 puan 85 kasım atamasında şansım nedir? @Antimülakat
-
@kullanıcıadi bölüm sıralamanız mi hocam bu sıralama?
-
Evet hocam işletme mezunuyum sistemde işletme-işletmecilik bölümünü seçip sıralamama baktığımda ve merkezi sistemde yerleşenleri hesap dışı tutunca sıralama 844 yazıyor. @Antimülakat