Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
@mimar hocam öyle demeyin.farkedememisler ilk çözdüğümde düşürmek için sorulmuş bi soruydu sonra tam tersi soruyu görünce kimse düşmez artık bu soruya dedim
-
Soru aşşagıdakileden hangisi borca aykırılığın genel sonuçlarından biri değildir şklarda borcun sona ermesi aynen ifa varsa ceza koşulu felandı
-
@bcd borcun sona ermesi dedim buna ben hocam siz ?
-
@mimar 20 imiş o soru
-
@hayde35 siz yaptınız mi ? bir de izmir den mi katiliyosunuz hocam
-
@mimar bende bilmeyerek borcun sona ermesi dedim
-
@mimar aynen 🖒
-
@mimar yok ben 14 dedim gümledim
-
İş sözleşmesi(hizmet akdi), bir tarafın (işçi) bağımlı olarak iş görmeyi, diğer tarafın (işveren)
da ücret ödemeyi üstlenmesinden oluşan sözleşmedir. İş sözleşmesi, Kanun’da aksi
belirtilmedikçe, özel bir şekle tâbi değildir.
Unsurları- Bir İşin Görülmesi
- İşin Ücret Karşılığında Görülmesi
- Bağımlılık Unsuru: Bu unsur, işçinin işin yapılması sırasında işverenin talimatlarına sıkı skıya
bağlı olması ve işverence denetlenmesi anlamındadır.
Bu soruyu hatırlıyor musunuz
-
Soruda unsurlarını mı istiyordu hizmet akdinin
-
@hayde35 evet unsurlarını istiyodu
-
Is ucret bagimlilik diye sik var miydi
-
@mimar vardı kardeşim
-
O zaman cevap iş ücret bağımlılık
-
Bu ilanda kac katının mulakata cagirilacagi yazmiyo. Ne demek bu simdi baraji gecen herkes mi girecek mulakata arkadaslar ?
-
Yönetmeliğe baktım orda da ilanda yazanın aynısı yazıyor yani her bir alandan 60 toplam alan ortalamasının 70 den yukarı olması.4 katı felan yazmıyor. Bide sınav sonuçları en geç sınav kurulu tarafından 20 işgünü içinde açıklanır yazıyor.inşallah bukadar az kişinin girdiği test sınav sonucunu bir ay sürdürmezler
-
@bcd Hadi ya 20 isgunu yönetmelikte mi yaziyo hocam
-
@mimar evet giriş sınav sonucu diye yazıyor bu sözlü snavdan sonraki süereyi mi ifade ediyor yoksa yazılı sınav sonucunumu ifade ediyor anlamadım çünkü sözlü sınavla ilgili bilgilerden sonra giriş sınavı sonucu en geç 20 iş günü içinde sınav kurulu tarfından açıklanır diyor bu yönetmelik 2008 tarihilydi yanılmıyorsam
-
@bcd ilanda 9 ekimde açıklanacak sınav sonuçları yazıyor
-
@hayde35 neresinde hocam göremedim