RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@2877226 Yok yapmazlar. rybiński nin dediği gibi, şehir dışından geliyorsanız 15 günlük yasal süre var.
-
Teşekkürler arkadaşlar
-
İK günlerdir telefonlarıma bakmıyor, rtük'ün kendi numarasını aradım, telefonun ucundaki personel, herkes arıyor ama aramayın daha uzun sürecek biz size haber veririz dedi !!!!
-
@www ben de geçen haftalarda kuruma görüşmeye gittiğimde güvenlik telefonla bağlayıp konuşturmuştu. Telefonla konuşmak istesem oraya kadar gitmezdim herhalde:/ biz de bunaldık artık beklemekten keşke biraz daha anlayışlı olsalar. Eli kulağında geldi gelecek derken şimdi uzun sürecek demeleri de ilginç.
-
Arkadaşlar evrak teslimini sizler ne zaman yapmıştınız kaç aydır bekliyorsunuz? Ben 7 8 kasım civarı yaptığımda 2.5 ayı bulur hatta geçer 3 ay olur falan demişlerdi
-
@2877226 ben 13 Ekimde teslim etmiştim. O zaman İK yeni yıla ancak demişti.
-
@2877226 ben 11 ekimde teslim ettiğimde 2.5 -3 ay demişlerdi.
-
Ben teslim ederken şey demişlerdi asilden kazanan adayların evraklarını geçen hafta yolladık, 28 ekim civarı gönderildi muhtemelen. Yedek olarak 3 kişi evrak vermişiz sizinkini de hemen bu hafta yollarız 3 aya falan olur diye umalım dediler.
-
@2877226 Ekim sonu gibi gönderildi ise daha 2 ay olmuş. Süreç normal ilerliyor o zaman. Bitip kuruma ulaşanlar soruşturmalar var. Ocak Ayından umutluyum ben.
-
@jarhead benim de içimden bir ses 15 ocak civarı haber gelecek diyo inşallah hayal kırıklığı yaşamam
-
biraz önce insan kaynaklarından mustafa bey ile görüştüm. sizin valilikten soruşturmanız gelmiş ama başbakanlıktan gelmemiş dedi. başbakanlıktan kimsenin gelmedi dedi. biteni başlatacak mısınız toplu mu çağıracaksınız dedim onu şu an bilemiyorum dedi. bence onlar da tam süreci bilmiyorlar.
-
Benim öğrenebildiğim kadarıyla toplu olarak başlatacaklarmış. @www
-
Arkadaşlar bekleme sürecindeyken gelen diğer ilanlara da başvuruyor musunuz?
-
@2877226, içinde söyledi: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
Arkadaşlar bekleme sürecindeyken gelen diğer ilanlara da başvuruyor musunuz?
Allahınız varsa başvurmazsınız
-
çok güzel bir üst kurula yerleşmişsiniz arkadaşlar. başka yerlere lütfen başvurup kadro yakmayın.
-
Yeni haberler var mı arkadaşlar:/
-
@rybiński Malesef yeni duyum yok bende.
-
@www Bugün aynı cevabı bende aldım. Şuan çalıştığım kurumdan ve Valilikten yazım gelmiş ama Başbakanlıktan kimsenin cevabı gelmemiş. Nete biraz baktım Valilik arşiv araştırması kısmını yapıyormuş. Başbakanlık dediği güvenlik soruşturması galiba.
-
@jarhead teşekkürler hocam ben de sorduğumda aynısını söylediler valilikten bir çoğumuzun gelmiş beklemeye devam
-
1-2 gün önce “bu ay kesin başlayacaklar” diye bir duyum aldım ama pek de inanmak istemedim, sonra beklentiyi yükseltiyoruz iyi olmuyor