RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@royalsociety hocam siz Ankara içinden misiniz yoksa Ankara dışından haber bekleyenlerdensiniz?
-
Ankara’da ikamet edenlerin tebligatı aldıkları günün ertesinde işe başlama mecburiyetlerinden dolayı öncelikle Ankara ikametliler aranıyor sanırım. Zaten önden tebligatın postaya verileceği konusunda bilgi vermek ve arzu edilirse tebligatı kurumdan almak suretiyle ise başlamak seçenekleri iletiliyor.
-
@2877226 Evet ankaradayım yarın gelip başlıyabilirsiniz dediler tebligatın size ulaması geçikebilir atamanız yapılmıştır dediler
-
Evrak teslim ederken sizi ararız 15 gün içinde başlarsınız demişlerdi, tebligatı postaya mı verelim yoksa elden mi alırsınız diye sormak için ararlar sanırım
-
@royalsociety darısı bizlere artık, hayırlı olsun haber ulaşan herkese:)
-
Teşekkür ederim,sizlerinde hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle:)
-
Tebligatım bugün geldi, yapmam gereken bir şey var mı diye sormak için insan kaynaklarını aradım ama açılmadı, sanırım saat geç oldu artık pazartesi arayıp sorarım
-
@2877226 hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Gelip başlayın. Zaten gerekli belgeler vs. imzalatılıyor. Ankara’daysaniz pazartesi başlamak zorundasınız zaten.
-
Yok şehir dışından gelicem, ben avukatım baroya kaydımı sildirmem gerekiyo mu diye soracaktım
-
Ankara dışında tebligat eline geçen başka arkadaş var mı?
-
@risc ben. Bugün 11 gibi geldi tebligatım. Hayırlı olsun cümleten.
-
Başlatmak için giderken tebligatı yanımızda götürmeye gerek var mı?
-
@2877226 mesleğinize başlamak için böyle bir şart yok ancak ihmal etmeden sildirin baro kaydınızı, memuriyetle bağdaşmıyor.
-
@burcuburcu pekâlâ teşekkür ederimm
-
Arkadaşlar tebligatı gelmeyenlerin süreçle ilgili bir bilgisi var mı? Son sekiz kişi kalmış da niye bu kadar uzun sürdü merak ediyoruz.