15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
Sisteme girip giriş belgesini alabilen var mı ?
-
Daha erişime açılmadı
-
şifre olarak neyi giriyoruz?
-
@Keymarsh sınav başvurusu yaparken kullandığın şifreyi giriyorsun
-
@Baumol işte onu kabul etmedi
Edit: şifremi unuttum yaptım oradan oldu. Teşekkürler
-
Giriş yerleri açıklanmış.
-
Arkadaşlar iki oturumlu olacakmiş sinav, sinavin oturum ders dagilimini bilen var mi? 1. Oturum 150 dk ; 2. Oturum 90 dakka diyo.
-
ilk oturumda iktisat - işletme - hukuk sınavı, ikinci oturumda da ingilizce kısmı olacaktır. oturum sayısı ve oturum sürelerinde geçmiş yıllara göre bir değişiklik olmadığını göz önüne alırsak, alan kısmının klasik, ingilizce kısmının test olması durumunun da değişmediğini düşünebiliriz.
herkese başarılar, saygılar.
-
Arkadaşlar bu sınavda cep telefonu çanta olayı nasıl. Diğer sınavlardaki gibi kenara filan koymamıza izin veriyorlar mı?
-
@Keymarsh kapıda emanetçi olur genellikle.
-
Siteye giremiyorum Runtime Error hatası alıyorum. Sınav hangi gün hangi saat acaba ?
-
@kizilderili cumartesi ilk oturum 10-12.30 ikinci oturum 14.30-16.00
-
işletme bilmeyen birinin sınavdaki şansı nedir
-
@hayde35 maalesef 0
-
@hayde35 Geçen dönem bir soru işletme iktisadından dolayısıyla iktisat kapsamından , bir soruda yoruma dayalı gelmişti(Yani toplam 50 puan işletme dışıydı).Biraz şans işi ama en azından işletmede pazarlama kısmını çalışıp sınava girerseniz bir şansınız olur.
-
Sınavda başarılar forum ahalisi,ben mevcut işimden dolayı fazla çalışamadım ancak işletmeci olmamın avantajı olacağını umuyorum.Umarım herkesin gönlüne göre olur
-
Arkadaşlar salonda emanet alınmayacaktır diyo giriş belgesinde.kapıda emanet olur mu ki napalım bütün gün telefonsuz çantasız
-
@hü.sbky dostum Kurum olarak emanet almayacaklar ama emanetçiler gelir diye düşünüyorum. Bazen üniversitenin öğrencileri bile geliyor masa açıyor.
-
@ersagun umarım öyle olur yoksa kötü
-
Nasıldı sınavlar